IN ATENTIA PENSIONARILOR MAI, MApN, SRI, SPP .CU TOTI DEPUNETI CONTESTATII IN CONTENCIOS SI RECLAMATII LA PARCHET

NU DEPUNETI CERERI DE RECALCULARE, VETI FI VICTIMELE PROPRIEI DVS INOCENTE

Luni, in nume personal, voi depune la Parchetul Inaltei Curti de Casatie o reclamatie penala vizand pe Emil Boc, Ministru de Interne Traian Igas, Directorul Casei de Pensii a MAI si lucratorul care mi-a recalculat contrar vointei mele si fara suport juridic pensia nesocotind Hotararea CA Cluj si Decizia definitiva si irevocabila a ICCJ de suspendare a HG 735

Aceste Hotarari si Decizii sunt opozabile tuturor pensionarilor MAI, MApN, SRI, SIE, SPP. Penitenciare.

Nu constituie un act administrativ  cu caracter individual ci este un act administrativ cu caracter general care se adreseaza tuturor pensionarilor de mai sus.

Romania a fost sanctionata la CEDO pentru refuzul unui primar de a pune in executare o hotarare.

Este vorba de Hotărârea din 02/06/2004,Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 770 din 24/08/2005, în cauza Sabin Popescu împotriva României (Cererea nr. 48.102/99)

Toti cei implicati sunt infractori

Toti pensionarii, categoriilor de mai sus ar trebui sa depuna reclamatii la Parchetul General impotriva vinovatilor.

Le puteti expedia prin posta cu confirmare de primire. Va costa decat 6 lei.

Cu cat mai multe sesizari cu atat mai bine, chiar daca sindicatul a depus sesizare, aveti dreptul la interventie in nume propriu

In instanta, pe langa cererile decontestare depuse de sindicat si celelalte asociatii, fiecare in parte sa  depuna contestatie.

Nu va costa decat taxa de timbru 5 lei pentru cererea principala si 10 lei pentru cererea de suspendare a deciziei aberante , criminale care ne va transforma in cersetori.

Cererea de suspendare o depuneti imediat a doua zi dupa cererea principala cu referire la prima.

Prima cerere exista riscul sa dea termen peste un an, iar la cea de suspendare 5 zile, procedura fiind identica cu cea de la Ordonanta Presedentiala, insa acest termen nu se respecta dar nu va fi mai mare de 15 zile.

Cererea o faceti in baza art 15 alin 1 din Legea Contenciosului Administrativ.

Aveti grija sa depuneti la cererea desuspendare in 2 exemplare, dovada prejudiciului produs, atasand contracte de credit, facturi pe care le aveti de platit, orice act care face dovada ca sunteti debitori si in imposibilitatea de a va mai plati datoriile.

Daca lasati decat sindicatul si catevaasociatii, cererile vor fi putine la numar si la cateva instante(Tribunale) din tara existand sa existe presiuni asupra catorva judecatori.

Daca sunt 150000 de cereri la nivel de Tribunale de judet, riscul este mai mic sa nu avem castig de cauza. Nu se poate face presiune la toti judecatorii.

Chiar daca vor fi si esecuri izolate in functie de particularitati, celelate hotarari pozitive vor profita la toti

La marsul organizat in 24 ian. incepand cu ora 12, la Bucuresti, ar fi bine sa participe toti pensionarii vizati.

Cu cat mai multi cu atat mai bine.

Nu uitati suntem o forta, greu de invins.Cu cat mai multe idei si propuneri ii vom invinge cu siguranta

JOS GUVERNUL

Tudor Tatu, umil pensionar, Comisar in rezerva

0744750036