In aceasta toamna, cantam si ne incantam la Taj Restaurant, in cadrul Serilor de Café-Chantant

 

 

Din seria evenimentelor cu care v-a obisnuit restaurantul cu specific indian Taj, in curand vor face parte si Serile de Café-Chantant. Astfel, pe langa consacratele Sunday Brunch – All you can Eat si Buddha Bar Nights, noul sezon se anunta a fi unul presarat cu surprize culinare si nu numai, asa cum ii sta bine unui restaurant care s-a specializat in a oferi clientilor sai posibilitatea de a experimenta si de a descoperi legendele minunatului taram al bucatariei indiene in cel mai autentic mod posibil. Mai mult decat atat, Taj Restaurant va suplimenta suita evenimentelor deja consacrate si a mult asteptatelor seri de café-concert cu incursiuni culinare si evenimente de exceptie, cu ocazia Diwali si Halloween.

Taj Restaurant si-a obisnuit clientii ca Le Chef sa prepare chiar sub privirile lor felurile de mancare preferate, de fiecare data altele, iar pentru a putea savura minunatele preparatele cu specific indian, acestia sunt invitati sa ia parte in fiecare duminica la Sunday Brunch, un concept All you can Eat, o demonstratie de rafinament si arta culinara. All you can Eat este abordarea pe care Taj Restaurant a lansat-o in primavara acestui an, special pentru evenimentele gazduite in zilele de duminica, cand, cu doar 50 lei, in intervalul 12:00-16:00, iubitorii de bucatarie indiana pot degusta aproximativ 20 de preparate cu specific indian, si nu numai, desertul, vinul si apa fiind din partea casei!

Dupa lansarea cu succes a conceptului Buddha Bar Night, care, de asemenea, a avut loc in aceasta primavara, s-a dorit continuarea suitei acestui eveniment, motiv pentru care clientii Taj Restaurant se pot bucura in continuare de componentele de baza ale momentelor oferite de Buddha Bar Night: un decor fastuos si plin de culoare, ambientat cu elemente exotice si un meniu creat pe toate gusturile, care se contopesc perfect cu aerul rafinat, intr-o atmosfera care te invaluie si iti trezeste simturile. Mai mult decat o marca sau un concept, Buddha Bar a devenit un adevarat stil de viata, care s-a raspandit in intreaga lume, gratie numeroaselor locatii cu acest nume, dar si compilatiilor cu acelasi nume.

 

Restaurant Taj reprezinta de 8 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 8 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii doi ani titlul de de “Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti”, decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”.