In 2010 Popfax.com lanseaza noi functionalitati

Popfax.com, furnizor global de servicii de fax prin Internet, este mandru sa prezinte un set de instrumente si caracteristici care vor creste productivitatea clientilor sai:

1. Coperta fax – permite personalizarea faxurilor trimise de utilizator cu adresa si logo-ul companiei sale. Optiunea este disponibila pentru toti utilizatorii si pretul per pagina este acelasi ca si pentru faxurile standard.

2. Fax mail merge – optiune de faxare la sute de destinatii a documentelor personalizate. Documentele clientului pot include un numar nelimitat de campuri personalizate, permitand crearea faxurilor individual personalizate, precum si automatizarea sarcinilor repetitive de creare a unui document.

3. OCR indexarea faxurilor – toate faxurile primite sunt acum fisiere PDF indexabile. Aceasta inseamna ca se poate cauta orice continut in faxuri, utilizand orice sistem de management al documentelor.

4. Fax recomandat – optiunea consta in trimiterea unui document electronic prin fax in care continutul este certificat si livrarea – garantata. Acesta serveste ca proba juridica, precum ca informatiia a fost transmisa inalterabil de la expeditor la destinatarul faxului recomandat.

5. Popcompanion – aplicatie de desktop care functioneaza minimizata pentru trimiterea si primirea faxurilor prin intermediul www.popfax.com API. Este o alta fereastra spre contul-client Popfax.com si e proiectat pentru Linux, OSX si Windows.

6. Imprimanta virtuala Popfax – program ce imprima documentele create cu orice aplicatie de desktop si le trimite la orice fax din lume. Este compatibil si cu Windows 7.

Despre Popfax.com

Popfax.com este un furnizor global de servicii de fax prin Internet. Acesta permite utilizatorilor finali sa trimita si sa primeasca faxuri folosind o interfata web, un client de e-mail, un client de desktop sau o imprimanta virtuala, care poate fi instalata. Integrat intr-o aplicatie de front sau back office, acesta permite realizarea sarcinilor tranzactionale prin fax.

Serviciul este editat de compania franceza POPESCO, fondata de Vladimir Popesco, si e comercializat din 2006 pe baza modelului de business “software ca serviciu”. Este o solutie atat pentru profesionisti individuali (IMM-uri), cat si pentru clienti corporativi, care utilizeaza aceasta solutie externalizata pentru asi acoperi nevoile de trimitere prin fax. Popfax poate inlocui serverele de fax, poate fi folosit ca un parc mobil de fax sau se poate incorpora intr-o aplicatie tranzactionala.

Informatii suplimentare la www.popfax.com si support@popfax.com.