Imprimanta 3d pret

Acum puteti crea modele 3D complet functionale, cu detalii fine, din materiale plastice rezistente. Este imprimanta 3D perfecta pentru prototipare rapida cu calitate excelenta a detaliilor.

Modelele printate pot fi componente electronice, subansamble, dispozitive medicale, organe de masini, produse de consum, etc. fiind realizate din plastic rezistent (fotopolimer), acest material fiind ideal pentru testarea functionala in proiectare si prototipare conceptuala. Modelele 3D obtinute se remarca prin acuratetea geometriei, un grad ridicat de detalii si suprafete cu inalt grad de finisare.

Imprimanta ProJet SD 3000 se remarca prin usurinta in utilizare (nu necesita instruire speciala), asigurata de o interfata de lucru intuitiva ce permite optimizarea completa a procesului de printare 3D. Procesul de printare este simplificat, scutind timpul necesar calibrarii si pregatirii masinii de lucru. Doar apasati PRINT si lasati ProJet SD 3000 sa-si faca treaba pentru a avea prototipurile dorite. Imprimanta 3d

Producatorul american 3D Systems este lider mondial in productia de printere 3D profesionale si echipamente SLS de prototipare rapida. Produsele 3D Systems reprezinta alegerea profesionala perfecta pentru toate domeniile de aplicabilitate.

Printerul 3D ProJet SD 3000 este exact cea ce va trebuie pentru prototipare rapida in inginerie, arhitectura sau medicina. Este ideala pentru prototiparea de piese din material plastic durabil pentru testarea functionala. ProJet SD 3000 este o imprimanta 3D caracterizata prin precizia si rapiditatea de constructie dar si prin usurinta de utilizare.

Printerul 3D ProJet SD 3000 este perfect pentru o gama larga de aplicatii deoarece are o viteza mare de constructie permitand realizarea unui volum mare de productie care necesita o finisare/postprocesare minima.

Printerul 3D ProJet SD 3000 este caracterizat printr-o acuratete si rezolutie mare cea ce permitea realizarea modelelor 3D in cele mai fine detalii.

Materiallel de printare 3D VisiJet SR200 , VisiJet EX200 folosite de ProJet SD 3000 sunt caracterizate prin durabilitate si stabilitate fiind ideale pentru printare 3D de piese functionale. Printerul 3D ProJet SD 3000 permite folosirea de material suport VisiJet S100, pentru printarea de modele 3D cu geometrii complexe.

Printerul este livrat cu software-ul ProJet Accelerator Software care are o interfata simpla si intuitiva de setare si constructie. Permite alegerea modului de printare si aranjarea pieselor astfel incat sa se utilizeze eficient toata zona de printare.Software-ul include notificare prin e-mail si un program de diagnosticare, care va analiza imprimanta, trimite rezultatele la 3D Systems , caz în care un tehnician va contacta utilizatorul final pentru a sugera ce parte trebuie să fie înlocuita. Fisiere suportate .STL si .SLC .
Domenii de utilizare:

Inginerie:

  • printare 3D piese, subansamble si organe de masini in cadrul universitatilor cu profil tehnic: inginerie, mecanica, mecatronica, aviatie, sisteme tehnologice.
  • obtinerea de modele 3D functionale pentru asamblarea si utilizarea ulrterioara.
  • puteti crea modele 3D functionale monobloc.

Modelism 3D:

  • printarea 3D de machete RC cu cele mai fine deatalii din cadrul cluburilor de modelism sau din atelierul Dvs.

Arhitectura:

  • transformarea proiectelor din CAD in modele 3D fizice in cadrul facultatilor de arhitectura, birourilor de arhitectura, producatorilor de machete arhitecturale, design interior, constructorilor.
  • puteti crea modele 3D arhitecturale cu detalii fine de o calitate exclenta.

Design:

  • modelare 3D in cadrul facultatilor de design industrial, arte decorative si design. Prestatorii servicii in design arhitectural.

Medicina:

  • printare 3D a organelor umane sau animale in forma lor reala sau in sectiune in cadrul universitatilor de medicina, biologie, bioinginerie, cabinete medicale.

Mai multe detalii despre acest printer 3d puteti afla accesand imprimanta 3d.