Impresii Opening Party-MoreOfYou

Pe data de 1 martie, Centrul MoreOfYou a sarbatorit inaugurarea noului spatiu din Str. Negustori nr. 34.
Centrul MoreOfYou promoveaza echilibrul si armonia corp-minte-spirit. Cu experienta de peste opt ani in zona terapiilor complementare, a neurotehnologiei, a psihologiei, a coaching-ului si a dezvoltarii personale, centrul pune la dispozitia clientilor o serie de servicii pentru vindecare fizica, bunastare emotionala, dezvoltare personala si spirituala.
Cu aceasta ocazie, echipa a prezentat proiectele noi ale Centrului: cursuri tematice -meditatie vedica, echilibrare energetica, constelatii sistemice familiale si cluburi recreative – club de engleza conversationala.
Intr-o atmosfera relaxata si creatoare, oameni pasionati de autocunoastere si dezvoltare s-au alaturat echipei pentru a impartasi experiente comune si a identifica zone de interes personal cu potential de explorare.
Unul dintre participantii prezenti la acest eveniment a declarat: „Atmosfera este calda, oamenii minunati. Am aflat lucruri noi de care nu stiam, m-am regasit in acest loc si cu siguranta o sa revin. Astept cu nerabdare debutul Clubului de World English.”
Intalnirea a generat schimburi de idei benefice atat pentru cei interesati de inscriere la cursuri, cluburi sau sesiuni de terapie, cat si pentru echipa MoreOfYou. Participantilor inscrisi li s-au acordat vouchere cadou cu o reducere de 25% la serviciile alese, pe perioada lunii martie.