Importanta unei dezinsectii pentru tantari

dezinsectie tantari

Tantarii sunt insectele care deranjeaza cel mai mult oamenii, atat prin intepaturi, cat si prin bazait. Aceste insecte apar in special in perioada de vara, temperaturile ridicate avantajand aparitia acestora. Inmultirea tantarilor se face foarte usor, mai ales in zonele verzi, zonele umede sau in subsolurile cladirilor.

Intepaturile tantarilor pot fi uneori foarte dureroase si crea iritatii la nivelul pielii, insa acesta nu este singurul aspect negative, tantarii prin intepaturi pot transmite o multime de boli periculoase precum: West Nile, febra galbena sau malaria. Aceste boli periculoase duc anual la moartea a foarte multor persoane, in special cele care traiesc in zonele tropicale acolo unde tantarii sunt prezenti tot timpul anului.

Dezinsectia impotriva tantarilor

Pentru a scapa definitiv de tantari este necesara efectuarea unei lucrari de dezinsectie profesionala si repetarea acesteia pana cand problema este eliminata complet. Repetarea lucrarii de dezinsectie este absolut necesara pentru ca solutiile toxice utilizate omoara doar tantarii, nu si ouale sau larvele.

O lucrare de dezinsectie tantari efectuata la exterior intr-o gradina trebuie tratata cu foarte multa atentie. Daca apelezi la o firma specializata in dezinsectie, echipa de interventie garantat va utiliza un generator care creaza un nor dens de substanta toxica, nor ca inunda efectiv zona contaminata si distruge toti daunatorii prezenti.

In cazul unei lucrari de dezinsectie impotriva tantarilor efectuata la interior, intr-o casa, apartament sau birou, echipa de interventie a unei firme de dezinsectie va utiliza o pompa cu presiune care pulverizeaza substanta toxica intr-un strat subtire. In general, se urmareste aplicarea substantei toxice pe toate marginile spatiului, inclusive pe langa mobilier.

Pretul unei lucrari de dezinsectie impotriva tantarilor

Firmele profesionale din domeniul DDD au preturi accesibile pentru orice doritor. In acest sens, pentru o deratizare tantari pretul poate incepe de la 100 de RON, in cazul unei garsoniere si poate ajunge la 200 de RON in cazul unui apartament cu 4-5 camere.

Pentru spatiile mai mari precum cele exterioare sau cele industriale, orice companie profesionala din domeniul DDD va negocia pretul in functie de numarul de metri patrati si de numarul de interventii necesare.