Importanta realizarii serviciilor de dezinsectie cu o firma autorizata DDD

dezinsectie gandaci bucuresti

Dezinsectie este poate cel mai cerut serviciu pe care il identifica firmele cu profil DDD. Multi dintre clienti se confrunta cu probleme legate cu gandacii, plosnitele, purici, dar si cu alte insecte zburatoare precum tantarii, mustele sau moliile.

In comert exista o multime de solutii de dezinsectie pe care cei mai multi romani aleg sa le achizitioneze inainte de a apela la o firma de dezinsectie specializata din Bucuresti. Problema cu aceste soltii sta in concentratia substantei active prezenta, acesta este foarte mica, iar eficienta este si ea pe masura, oferind doar rezultate pe termen scurt.

Substantele utilizate de firmele de dezinsectie autorizate sunt unele mult mai puternice, cu o concetratie sporita, care pe langa eficienta, ofera rezultate pe termen lung. Aceste substante nu sunt disponibile persoanelor fizice, ele fiind disponibile doar agentilor DDD, persoane juridice, care au obtinut toate autorizatiile necesare de la organele abilitate ale statului.

Prestarea serviciilor de dezinsectie de catre o firma profesionala

Inainte de a incepe imprastierea insecticidelor in spatiul contaminat este foarte important ca aria respective sa fie inspectata cu atentie. Acesta analiza are ca scop identificare tuturor daunatorilor prezenti, a gradului de infestare, dar si a zonelor in care daunatori se inmultesc.

Ulterior pasului de analiza, procesul de dezinsectie trebuie sa continue cu prepararea solutiei care urmeaza sa fie aplicata in spatiul contaminat. Avand in vedere gradul mare de concentratie al insecticidelor, solutia trebuie diluata intr-o cantitate foarte mare de apa si zahar, aceste cantitati depind de daunatorii de prezenti, dar si de gradul de infestare.

Deseori, atunci cand gradul de infestare este ridicat, dar nu doar in acest caz, ci chiar si atunci cand gradul este unul scazut, este recomandata repetarea lucrarii de dezinsectie. Acest aspect este absolut normal, deoarece ouale/larvele daunatorilor nu pot fi eliminate cu insecticide si astfel trebuie asteptata nasterea noilor daunatori, apoi eliminarea rapida a acestara, pana nu apuca sa depuna iar oua.

Pretul unei lucrari de dezinsectie practicat de firmele din Bucuresti

Bucurestiul este locul in care intalnim cel mai multe companii care presteaza servicii de dezinsecite, asadar concurenta, dar si preturile practicate sunt intr-o continua schimbare.

Pentru ca o firma DDD sa poata oferi un pret corect pentru dezinsectie este recomandat sa intri in legatura cu un reprezentat al acesteia si sa ii oferi cat mai multe informatii despre problema pe care o intampini. Acesta este singurul mod prin care pretul pentru dezinsectie poate sa fie estimat cat mai aproape de adevar.