Piata in care activeaza firmele de dezinsectie este una concentrata cu precadere in Bucuresti si majoritatea ofera aceste servicii si in alte judete ale tarii.

Domeniul DDD este unul care cuprinde pe langa lucrarile de dezinsectie si lucrarile de deratizare si dezinfectie, specifice pentru eliminarea rozatoarelor, respectiv a bacteriilor si microbilor.
Companiile autorizare din domeniul DDD
Procesul de autorizare al unei companii din domeniul DDD este destul de anevoios, insa in final pentru client acestea reprezinta garantia unor lucrari de dezinsectie executate in conformitate cu normale din domeniu, care atrag de la sine eficienta.
Printre cele mai importante autorizatii le intalnim pe cele de la primaria orasului in care activeaza, dar si autorizatia Sanitar-veterinara. Impreuna cu aceste doua autorizatii firmele de dezinsectie pot achizitiona de la distribuitorii autorizati acele insecticide puternice si eficiente care fac diferenta, insecticide pe care nu le gasim in marile lanturi de supermarketuri.
Majoritatea companiilor au web site-uri de prezentare, acolo unde pot fi gasite cu usurinta aceste autorizatii. Asa este cazul si acestei firme de dezinsectie din Bucuresti – DDD Nord, care a afisat intr-o sectiune dedicata toate autorizatiile obtinute de la infiintare si pana in prezent, alaturi de o multime de certificare de buna practica si scrisori de recomandare din partea clientilor.
O lucrare de dezinsectie executata ca la carte
Prestarea serviciilor de dezinsectie trebuie mereu inceput cu o analiza amanuntita a spatiului contaminat. In cadrul acestei analize datele despre tipurile de daunatori prezenti, gradul de infectare si despre anumite zone cheie sunt esentiale pentru urmatoarele etape ale dezinsectie.
Substanta toxica sau insecticidul urmeaza sa fie preparat in functie de analiza efectuata ante-dezinsectie. Gradul de concentrare al acestor insecticide autorizate este unul foarte mare, asa ca nu trebuie sa va faceti griji daca vedeti ca substanta este diluata intr-o cantitate foarte mare de apa. Raportul este de aproximativ 100 ml de insecticide la 10 l de apa.
In functie de scopul lucrarii de dezinsectie si de gradul de infectare, lucrare trebuie repetata la 2-3 saptamani deoarece daunatorii de tip insecte depun rapid oua, care nu pot fi distruse prin substanta toxica. Odata cu repetarea lucrarii daunatorii nu mai apuca sa depuna oua si astfel problema insectelor va disparea complet.