Implementeaza cu succes Sistemul de Management Strategic!

201611_bsc_linkedin

Daca doresti sa dezvoltati cele mai bune practici pentru un sistem de management al performantelor, sa contribui cu mai multa eficacitate la integrarea si gestionarea planului strategic in organizatia in care lucrezi si sa cunosti cat mai multe informatii despre implementarea si utilizarea Balanced Scorecard, cu adaptarea la specificul de business din Romania, CODECS va invita pe 7-8 & 14-15 decembrie 2016 la o noua sesiune a cursului de Certificare in Balanced Scorecard.

 

Cursul de Certificare in Balanced Scorecard este bazat pe curricula Kaplan-Norton BSC Certification Boot Camp, adaptata pentru piata din Romania si predat in limba romana. Acesta isi propune sa creasca expertiza si competentele in Executia Strategiei a specialistilor din mediul de afaceri din Romania, prin echiparea lor cu un instrumentar riguros pentru implementarea si utilizarea cu succes a sistemului de management strategic bazat pe Balanced Scorecard, cu aplicare practica.

Sustinerea Examenului de Certificare asigura ca toate conceptele si metodologia BSC studiate sunt insusite in mod corespunzator de participantii la curs. Diploma de Expert Certificat in Balanced Scorecard confirma nivelul de cunoastere in detaliu a principiilor si metodologiei corecte de implementare si utilizare a sistemului de management strategic bazat pe Balanced Scorecard, conform celui mai elaborat cadru formal existent pe plan mondial, Kaplan-Norton BSC Framework (XPP - Execution Premium Process™).

 

Pentru informatii suplimentare despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro.