Imperi.ro aplica o reducere de 30 lei la doua dintre bratarile cu pietre

bratari

Imperi.ro este magazinul online cu bratari unisex cu pietre semipretioase, si in aceasta perioada a luat decizia acordarii unei reduceri de pret cu 30 de lei pentru 2 dintre ele, si anume pentru superba bratara White Howlite, cu howlit alb de 6 mm si si simbolul reprezentat de un pui de leu cu ochi din pietre semipretioase cz zirconiu negre, si varianta jasper gri a acesteia (Grey Jasper Bracelet).

Reducerea vine ca urmare a incurajarii tendintei de revenire a bratarilor din margele in randul modei actuale, indiferent de vestimentatie.

Cum arata celelalte bratari, cu pietre sau fara, disponibile online pe Imperi.ro?

bratari din margele  Toate bratarile de pe Imperi.ro sunt unisex, deoarece nu au semne distinctive care sa le redea publicului masculin sau feminin, se apeleaza la simboluri puternice, de tip leu, pui de leu, pana sau craniu, suflate cu aur sau cu aur alb. In afara de aceste informatii, iata ce mai caracterizeaza si bratarile incluse in promotie, si celalalte bratari de pe Imperi.ro:

  • Sunt capabile in a da o forma finala vestimentatiei, in a o completa
  • Sunt menite pentru a da un plus de stil daca vestimentatia in cauza nu impresioneaza
  • Margelele acestora sunt din inox suflat cu aur sau aur alb
  • De regula, sistemul de inchidere inseamna un angrenaj metalic suflat cu aur alb
  • Beneficiaza de transport gratuit oriunde in tara pentru comenzile de minim 150 de lei (asadar, la achizitonarea a doua bratari, una cu pietre si alta fara – o recomandare este: una pentru ea si una pentru el)

Asadar, Imperi.ro se distanteaza de bratarile comercializate en gros sau care nu au nicio asemanare cu bijuteriile, si se situeaza in zona de accesorii premium care se pot obtine la preturi accesibile.

De ce este avantajoasa reducerea acordata de Imperi.ro acestor bratari cu pietre?

bratari pietre

In general, bratarile din margele (pentru barbati dar si pentru femei) arata elegant la orice incheietura a mainii, atat modelele fara simbol si piatra, cat si modelele prevazute cu aceste elemente. O reducere de 30 de lei, aproximativ 20% din pretul initial, inseamna o economie care poate fi folosita in achizitionarea unei alte bratari, de aproximativ 50 de lei, tot de la Imperi.ro – pentru partenerul/ partenera de viata, sau pentru cineva drag, care sa reprezinte un cadou care nu se va demoda niciodata.

Iata de ce promotia la cele doua bratari de la Imperi.ro este binevenita tuturor celor care vor sa fie stilati si mereu la moda, si cauta un accesoriu care sa le vina bine si de care sa se ataseze. Design, calitate si profesionalism – acestea sunt cele trei atuuri pe care Imperi Associates, compania din spatele magazinului Imperi.ro, se bazeaza referitor la accesoriile pe care le comercializeaza si la pozitionarea in acest mod pe piata de profil.

Reducerile oferite la bratarile deosebite din gama au scopul de a hrani gustul pentru calitate si frumos. Imperi Associates poate fi contactata la adresa de e-mail contact@imperi.ro , sau la numarul 0787.609.966.