Impactul Facebook asupra vanzarilor din mediul online

 

 

 

 

Web Connect SRL

 

 

Se pune intrebarea: Facebook se va transforma intr-un adevarat eBay sau va ramane doar o retea de socializare?

 

 
Facebook a contribuit la cresterea vanzarilor din mediul online

In topul magazinelor online cu cei mai multi fani pe Facebook se numara un club de shopping cu un numar de 213 408 fani, urmat de un magazin online cu imbracaminte pentru femei cu un numar de 113 439 fani, ambele activand in domeniul fashion. Din top 10 magazine online cu cei mai multi fani pe Facebook, un numar de 7 magazine vand produse din categoria fashion.
Nu toti cei care sunt fani ai magazinelor respective sunt si cumparatori! Dar este cert ca un procent, cat de mic ar fi el, din numarul de fani ai paginii de Facebook a unui magazin online se transforma in cumparatori. Deci Facebook nu este de neglijat daca ai un magazin online! Trebuie sa ii acorzi o atentie deosebita!
Aplicatii inovative pe Facebook pentru cresterea vanzarilor online

Se pare ca Facebook isi indreapta energiile in dezvoltarea tehnologiilor pentru imbunatatirea serviciilor oferite companiilor. Pentru moment, majoritatea firmelor s-au focusat pe strangerea de LIKE-uri pentru pagina lor de business. Care este valoarea unui LIKE? Cum vom transforma aceste LIKE-uri in bani, iar fanii in cumparatori?
Multe branduri multinationale au dezvoltat deja aplicatii fashion pentru Facebook, cum ar fi C&A si Zara. Dar si aplicatiile romanesti Stylish Devil, Stilist Personal si Catman Shopping Club se bucura de un real succes.
Pentru firmele de fashion din Romania, investitia in promovarea pe Facebook ar trebui sa fie o prioritate, iar aceasta cuplata cu investitii in inovatii inseamna practic drumul spre succes.
F-commerce este viitorul

In prezent sunt 901 milioane utilizatori in lume, iar in Romania sunt aproximativ 4.719.000 utilizatori de Facebook, care reprezinta 21,99% din populatie si 64.67% dintre internauti, conform FaceBrands.ro.
Branduri ca si Gap sau Diane von Furstenberg, Oscar de la Renta, dar si TaraFashion si Magazin Oficial Catalin Botezatu au deja un magazin pe Facebook. Daca acest magazin online este completat si de o aplicatie inovativa, atunci sigur LIKE-urile tale se vor transforma in bani, iar fanii in cumparatori.
Web Connect SRL, partenerul tau in promovarea pe Facebook

Web Connect SRL a lansat in aceasta primavara aplicatia Stylish Devil, un stilist online ce ofera consultanta de imagine gratuita tuturor femeilor din Romania, aplicatie ce poate fi gasita pe contul de Facebook al site-ului de fashion StyleAndTheCity.ro.
Tot Web Connect SRL va lansa in cel mai scurt timp o noua aplicatie pentru Facebook pentru un brand romanesc de fashion, care va imbina F commerce cu o aplicatie inovativa.
Si pentru ca vine vara, ne gandim la toate femeile care vor sa arate perfect pe plaja. Asa ca am pregatit o aplicatie Facebook pentru magazinele online ce comercializeaza costume de baie. O aplicatie care sa le ajute pe femei sa isi aleaga costumul de baie ideal pentru conformatia lor si sa il poata achizitiona direct de pe Facebook.
Despre WEB Connect SRL

Web Connect SRL este o firma de marketing online ce ofera intreaga gama de servicii pentru un business online.