imobiliare baia mare

imobiliare-baia-mareAcum cand piata imobiliara este intr- o continua scadere iar tranzactiile sunt blocate dea dreptul, agentiile imobiliare au incetat sa mai investeasca in promovare / dezvoltare, astfel multi agenti imobiliari odata cu pierderea locului de munca, au inceput sa se orienteze spre alte afaceri.

In Baia Mare piata imobiliara este relativ slab dezvoltata, iar agentiile sunt privite cu ochii rai de catre posibili clienti, desii acestea presteaza servicii la standarde cat mai ridicate pentru a multumii atata vanzatorul cat si cumparatorul, acestia evita de cele mai multe ori plata comisioanelor.

Cand vine vorba de imobiliare baia mare , agentia Imotrading si-a propus ca odata cu iesirea din piata sa ocupe pozitia de lider in domeniu, intr- o piata cu un mare potential de dezvoltare. “Continuam sa vanam fost agentii , dintre cei mai buni care in acesta si-u pierdut locul de munca si sa promovam serviciile noastre pe poartea de online” afirma administratorul agentiei Cosmin DARABAN.

Momentan agentia este axata pe chirii si terenuri pretabile pentru constructii rezidentiale.