Imbunatirea Aspectului Cu Operatii Cu Laser Vergeturi

Aspectul acestora poate fi imbunatatit cu ajutorul operatii cu laser vergeturi. Sunt tratamente disponibile, mai ales cu lase, care pot ajuta la indepartarea vergeturilor atat la femei cat si vergeturi barbati, totusi nici un tratament pana la ora actuala nu poate face vergeturile sa dispara in totalitatea si pielea sa arate normal ca si inainte de producerea acestora. Putem reduce vergeturile rosii, diminua semnele albe si sa imbunatatim textura si sa le facem sa arate mai bine, in unele cazuri astfel incat sa nu fie vizibile foarte usor, dar vergeturile sunt inca o zona unde imbunatatim problema dar nu o putem indeparta. Nu exista tratamente perfecte pentru indepartat vergeturile. O serie de sesiuni de tratament sunt necesare pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Tratamentul vergeturilor rosii

Cand vergeturile sunt rosii, operatii cu laser vergeturi pot fi foarte eficiente la reducerea rosetii si la oprirea inflamatiei. Dupa parerea noastra tratamentul cu laser pulsat este alegerea cea mai buna pentru acestea. Laserele functioneaza prin reducerea rosetii din interiorul vergeturilor rosii si imbunatatesc o parte din inflamatie care cauzeaza vergeturile in primul rand. Laserele deasemenea induc cresterea colagenului si remodelarea, si deasemenea intr-o oarecare masura remodelarea elastinei care imbunatateste aspectul pielii.

Laserul pentru vergeturi albe
Acestea apar atat la femei cat si vergeturi barbati, ultimele dezvoltari de indepartare a vergeturilor sunt terapia cu laser fractionat. Pentru vergeturile care sunt albe sau daca problema mai mare este textura au fost observate rezultate folosind aceste lasere. In urma mai multor sesiuni de tratament se observa imbunatatiri ale aspectului vergeturilo. Nu stim de existenta unor studii legate de suprafata vergeturii, dar unele modele au afirmat ca functineaza foarte bine. In general se obtin rezultate bune in cel mai scurt timp. Sunt anumite riscuri ca unii pacienti sa nu raspunda la terapie, si anumite riscuri de hiperpigmentare postinflamatorie la persoanele cu ten mai inchis care necesita ceva timp sa dispara. La aceste persoane este indicat efectuarea unui test pentru a fi sigur ca pot fi tratati in siguranta.

O varietate din aceste aparate laser de la Fraxel pana la Affirm utilizeaza aceasta tehnologie pentru efectuarea operatii cu laser vergeturi. Ideea laserului este crearea unui numar de rani verticale  pe pielea pacientului cu piele netratata, neranita intre zonele tratate. Imaginativa o peluza care a fost aerata. Un proces similar, la o scara miscroscopica, este efectuat pielii cu lasere fractionale. Laserul cauzeaza rani mici de diametrul unui fir de par in piele lasand intre ele pielea normala netratata. Pielea netratata ajuta la vindecarea ranii destul de rapid, inlocuind zona cu una noua de piele sanatoasa.

Doare tratamentul?
Cateodata se intalnesc persoane care au o toleranta foarte scazuta a durerii, dar majoritate oamenilor gasesc disconfortul cauzat de laser ca fiind tolerbil. Dupa parerea noastra, nu este dureros deloc. Pe o scara de la unu la zece, majoritatea pacientilor in clasifica doi sau trei, dar unii pot spune patru.

Ce este timpul de recuperare?
Recuperarea vergeturilor dupa laser este in general scurta si de obicei implica o inrosire usoara a pielii si umflare pentru cateva zile. Doctorul o sa va sfatuiasca despre potentialele riscuri si timpi de recuperare inainte de efectuarea procedurii.

Despre prevenire
Un lucru pe care puteti sa il faceti in timpul sarcinii sau cand luati in greutate este sa aplicati crème cu  acid alpha-hydroxy sau Retin-A. Acestea pot ajuta la evitarea vergeturilor in primul rand.

Consultati un doctor
Intotdeauna faceti o programare la un doctor experimentat si discutati despre cazul vostru in parte si invatati mai multe despre optiunile disponibile.