Imbina utilul cu placutul in organizarea de conferinte, traininguri si seminarii

Dacă organizezi o sesiune de business, un training, un seminar sau o conferinţă, gândeşte-te să îmbini utilul cu plăcutul. Săli modern amenajate, cu tehnologie de ultimă generaţie, localizate într-un peisaj încîntător, la marginea pădurii din staţiunea Predeal, într-un complex hotelier ce reprezintă excelenţa în rafinamentul amenajărilor interioare, dar şi al dotărilor ce au drept scop confortul şi plăcerea oaspeţilor. Toate acestea la preţuri fără concurenţă pe piaţa hotelieră.

Săli de conferinţe ideale pentru orice eveniment cu capacităţi de 12, 35, 50, 100, 200 de participanţi

Cele cinci săli de conferinţă: Eden cu o capacitate maximă de 200 de locuri, Paradis cu o capacitate maximă de 100 de locuri, Paraiso cu o capacitate maximă de 50 de locuri, Heaven cu o capacitate maximă de 35 de locuri si Himmel cu o capacitate maximă de 12 de locuri, pot găzdui de la întâlniri mici, până la întâlniri la scară mare.

Toate sălile sunt dotate cu: videoproiector, ecran de proiecţie, flipchart, sistem propriu de sonorizare.

Hotel Eden oferă săli spaţioase aranjate diferit în funcţie de necesitate şi preferinţe. In funcţie de numărul de persoane şi de scop, sălile de conferinţe pot fi organizate diferit.

Pachetele de conferinţă oferite de noi, pot include, la alegere: închirierea sălii, a echipamentelor profesionale din dotare ÅŸi coffee breack. Orice ÅŸedinţă, curs, sau întâlnire de afaceri devine mai “prietenoasă” atunci când este însoÅ£ită de o pauză de cafea cu patiserie de casă ÅŸi sucuri naturale, cu selecÅ£ie de cafea espresso, ceai sau ciocolată caldă.

Dezvoltare profesională şi personală într-un peisaj mirific şi relaxant

In functie de numărul de persoane, Hotel Eden pune la dispozitie un mediu perfect pentru îmbinarea dezvoltării personale şi profesionale, cu un peisaj mirific şi relaxant la liziera pădurii.

Intr-o ambianţă oficială se pot organiza trainingurile şi conferinţele, iar în timpul liber există un teren de sport perfect pregatit şi împrejurimi de vis pentru plimbări. Complexul dispune de un teren de sport multifuncţional ultramodern unde pot avea loc activităţi de teambuilding: fotbal, tenis de picior, baschet, handball.

Mese festive pentru petreceri de firmă şi evenimente corporate

După un training sau un seminar solicitant, desfăsurat într-un cadru oficial, este nevoie de un spaţiu unde participanţii să poată respira, gandi şi reflecta la ceea ce au acumulat şi Complexul Hotelier Eden oferă exact acest lucru clientilor săi.

In incinta restaurantului se organizează, în cele mai bune condiţii, mese festive, simpozioane, cocktail-uri, întruniri de afaceri cât şi petreceri de firmă. In restaurantul şi barul complexului, puteţi savura în condiţii încantătoare o gamă foarte variată de preparate şi băuturi, de la băutura preferată, până la cele mai apetisante preparate culinare româneşti sau cele mai gustoase preparate vânătoreşti.

Tarife în funcţie de buget

Pentru serviciile de cazare şi de masă, Complexul Eden vine în întâmpinarea dumneavoastră cu disponibilitatea negocierii tarifelor in funcţie de bugetul dumneavoastră. Pentru seminarii, întruniri, grupuri organizate, in funcţie de numărul de persoane şi de durata sejurului se pot acorda reduceri şi discounturi substanţiale.

Suntem convinşi că  amplasarea Complexului Hotelier Eden la una din cele mai mari altitudini montane, aerul curat, frumuseţea naturii înconjurătoare, preparatele culinare extrem de rafinate şi apetisante, şi profesionalismul personalului vor transforma sejurul dumneavoastra într-unul reuşit.

Aici este mediul ideal pentru organizarea de traininguri, semninarii şi conferinţe, datorită standardelor înalte, profesionalismului şi dedicatiei pe care Eden Hotel reuşeşte să le ofere de fiecare dată. La doar 140km de Bucuresti, situat in centrul tarii!

Alina Savu

PR&SEM Eden Hotel

Email: alina.savu@yahoo.com

Tel: 0723623219