Iepurasul va asteapta la Targul Jucariilor din Lemn, 27-28 Martie, la JW Marriott!

Jucariidinlemn.com si Iepurasul sunt nerabdatori si va invita in weekend-ul 27-28 Martie, cu mic, cu mare, la targul Jucariilor din Lemn!

Personajele favorite din Thomas & Friends, Madagascar, CARS si Winnie the Pooh sunt si ele invitate si abia asteapta sa incepeti joaca cu trenulete, vagoane, poduri, intersectii, semafoare, depouri, macarale, turnuri de apa, biciclete, puzzle, domino si multe alte accesorii. Doar pentru fetite, va asteptam cu oferte speciale la papusi, casute pentru papusi si accesorii pentru casute.

Asadar, copii, parinti si bunici, va asteptam pe toti cu chef de joaca, in zilele de 27 si 28 Martie, in sala Ploiesti a hotelului JW Marriott, din Calea 13 Septembrie, Nr. 90, din capitala!

Despre Jucariidinlemn.com:
Magazin virtual de cadouri si jucarii din lemn pentru copiii intre 6 luni si 10 ani. Site-ul cuprinde categorii diverse de jucarii: pentru camera copilului, jocuri educationale, instrumente muzicale, masinute, trenulete, avioane, casute pentru papusi, puzzle, bijuterii din lemn si accesorii. Aceste jucarii sunt realizate din lemn, plus, bumbac sau cauciuc natural – viu colorate, non-toxice si biodegradabile.