Idei pentru un web design de calitate , creare site web in cativa pasi simpli.

Un site construit de un designer web bun poate fi un lucru foarte frumos. Un web design eficient poate separa cu succes site-ul de cele mediocre. Cunoasterea este esentiala pentru a crea un design deosebit. Aruncati o privire la urmatoarele sfaturi, si vedeti daca va ajuta aceste informatii utile pentru noul web design al site-ului dumneavoastra.

Foarte important! Utilizarea cuvintelor cheie corespunzatoare si atentia acordata meta tag-urilor pentru site-ul dumneavoastra, sunt importante pentru a atrage vizitatori. Meta tag-urile de calitate va ajuta motoarele de cautare index sa prezinte site-ul  utilizatorilor. Utilizatand tag-uri meta irelevante,  in mod necorespunzator, motoarele de cautare precum Google sau Yahoo vor clasifica site-ul dumneavoastra in mod incorect si nu veti obtine o mare parte din traficul dorit.

Adaugati-va adresa de email la newsletter-ul site-urilor si blogurilor de specialitate pentru a fi mereu la curent cu  noile tendinte in domeniul de web design. In felul acesta, veti gasi inspiratie mai usor, si sfaturi utile in domeniul de creare si realizare site.

Este important ca site-ul dumneavoastra sa aibe un slogan clar si usor de reperat. Nu neglijati acest aspect.

Nu umpleti intreaga pagina cu continut. Daca utilizati intreg spatiul disponibil, rezultatul poate fi un site foarte aglomerat.  Lasand un pic de spatiu va face vizitarea paginii o placere.

Este indicat sa desenati aspectul site-ului dumneavoastra inainte de a incepe sa-l construiti, si apoi colegii, prietenii si familia pot comenta pe schitele dumneavoastra si va pot oferi sfaturi cu privire la acesta.

Totodata, clientul va fi probabil mult mai interesat de continut decat de aspectul paginii.  Pastrati paginile cat mai simple, dar includeti informatii si fotografii, care vor ajuta vizitatorii sa inteleaga ceea ce se comunica.

Este indicat ca site-ul sa includa o zona in care vizitatorii pot oferi un feedback, pozitiv sau negativ.  Astfel, in cazul in care exista un decalaj in ofertele site-ului sau vizitatorii au dificultati cu privire la utilizarea acestuia, acesta va fi mai uşor pentru dumneavoastra sa remediati situatia. Daca un vizitator se simte implicat, el sau ea va dori sa vada site-ul dvs. din nou.

Asigurati-va ca toate culorile se potrivesc una langa cealalta. Textul dvs. trebuie sa fie usor de citit si sa nu dispara in fundal. Citirea textului de culoare inchisa pe fundaluri deschise este mai simpla decat contrariul. Rugati pe cineva sa se uite la schemele de culori pentru a va asigura ca site-ul arata corespunzator.

O idee buna este sa construiti o serie de site-uri simple, apoi sa le utilizati pentru a identifica zone de imbunatatire.

Pentru realizare site de calitate, invatarea Java, PHP, MySQL, E-commerce si alte platforme va ajuta pe parcurs. Indiferent daca doriti sa creati site-uri web pentru dvs. sau pentru altii, fiind calificati in mai multe zone va ajuta in a crea un design bun.

Niciun site nu va atinge vreodata cu adevarat perfectiunea, dar facand tot posibilul sa pastrati un standard inalt, va  asigura ca este potrivit si realizat la cel mai inalt nivel de profesionalism.

Nu adaugati nici un pop-up pe site. In timp ce tot felul de anunturi pop-up va pot ajuta pentru a genera un venit de la site-ul dvs. ele sunt, de asemenea, de natura sa impiedice vizitatori. In cazul in care vizitatorii devin suficient de frustrati din cauza acestor pop-up-uri, acestia pot parasi definitiv site-ul dumneavoastra.

Asigurati-va ca ati verificat toate link-urile, pentru a le descoperi pe cele nefunctionale. Cel mai bun moment pentru a face acest lucru este chiar inainte de a instala site-ul pe FTP server. Daca doriti sa preveniti  orice problema, ar trebui sa verificati cu regularitate link-urile.

Sfatul nostru este sa aveti mare grija cu reclamele din site, nu exagerati cu acceptarea unui numar mare de anunturi plasate. Prea multe anunturi  fac site-ul dumneavoastra sa arate ca o inselatorie. Plasati pe cat posibil doar anunturi relevante pe site.