Idei Pentru Listele Lui Mos Craciun: Cadourile Personalizate

Iasi, 14.10.2010 – In intampinarea Sarbatorii Craciunului, Adi Center (Marca Inregistrata), lider pe piata locala a serviciilor de personalizari atipice (productie publicitara), print digital, tipografie si tipar carti si reviste prin Editura StudIS (Marca Inregistrata) va ofera cateva idei de cadouri personalizate pentru scrisorile adresate lui Mos Craciun.

Magia Craciunului este amplificata de traditia de referinta specifica acestei sarbatori universale: in fiecare an, Mos Craciun aduce cadouri pentru fiecare dintre noi. Cadourile personalizate cu imagini si text pot da o nota familiara traditiei de a realiza de Craciun surprize cu simboluri unice. De exemplu, diversele obiecte cadou personalizate cu imagini de la evenimente comune familiei sunt capabile sa transmita de Craciun persoanelor apropiate un mesaj subtil dar puternic.

Listele de cadouri personalizate din scrisorile adresate lui Mos Craciun pot incepe cu canile Mos Craciun, canile pinguin, canile argintii sau canile aurii personalizate prin tehnici de sublimare cu orice imagine digitala. Pe de alta parte, canile termosensibile si canile fluorescente au capacitatea de a afisa imaginile prin efecte spectaculoase.

O alta categorie de cadouri personalizate de Craciun, apreciate de orice copil, este reprezentata de jucariile muzicale personalizate cu imaginile eroilor favoriti extrase din filmele de desene animate. Alte cadouri personalizate destinate copiilor ar putea fi: mouse pad-urile personalizate sau jocurile puzzle din carton sau din lemn personalizate cu orice imagine.

Cadourile personalizate potrivite pentru partenerii de afaceri sau clientii fideli sunt calendarele personalizate si felicitarile printabile personalizate cu imaginea companiei. De asemenea, website-ul oficial Adi Center permite in mod gratuit realizarea rapida online a felicitarilor muzicale personalizate virtuale care pot fi tiparite sau trimise cadou de Craciun in format electronic catre orice adresa de email.

Spiritul Craciunului reprezentat in esenta prin bradul de Craciun, se regaseste si in globurile de Craciun personalizate cu imagini, alaturi de globurile clasice si alte ornamente pentru bradul de Craciun, globurile personalizate integrandu-se astfel in mod natural in lista de cadouri din scrisorile catre Mos Craciun.

Prin intermediul cadourilor personalizate, mesajele de Craciun pot dobandi forme inedite dintr-o larga varietate de idei, insa trebuie avut in vedere urmatorul fapt: Craciunul este o sarbatoare unica, cu o rezonanta aparte, iar mesajele cadourilor personalizate trebuie sa aduca multa bucurie in sufletele personanelor dragi, copiilor, colegilor, partenerilor de afaceri sau colaboratorilor.

Despre Adi Center

Adi Center (Marca Inregistrata SC Adi Center SRL) s-a lansat in 2002, iar prin calitatea si diversitatea serviciilor si volumul de vanzari se situeaza in topul firmelor din nord-estul Moldovei, oferind cel mai bun raport calitate/pret pentru servicii moderne de print digital, offset (tipografie-print A3 si A4 policromie), serigrafie si tampografie, indoor-outdoor, personalizari prin sublimare (tricouri, sepci, cani termosensibile, cani fluorescente, materiale textile, mouse pad-uri, genti, puzzle), legatorie clasica (lucrari de diploma, licenta, doctorat), reconditionari carti foarte vechi si manuscrise, tipar carti si reviste, productie publicitara.

Adi Center ofera la preturi competitive materiale publicitare si servicii de productie publicitara pentru simpozioane (comunicari de lucrari stiintifice), congrese si conferinte organizate de persoanele fizice si institutiile (companiile si universitatile) din Romania. La cerere se ofera si ISBN gratuit prin Editura StudIS pentru publicatiile din cadrul simpozioanelor – carti, reviste, brosuri, colectii de articole.

Editura StudIS (Marca Inregistrata SC Adi Center SRL) va permite publicarea rapida a cartilor si revistelor la o calitate maxima cu un pret minim (ISBN-ul este gratuit).

Clientii apreciaza prin feedback pozitiv beneficiile celor mai mici preturi pentru productie publicitara simpozioane, carti de vizita, afise, autocolante, pliante (flyere), pixuri personalizate, calendare, mape cu buzunar, plicuri personalizate, coli cu antet, bannere (roll up banners), felicitari, invitatii, tablouri, tapet personalizat, ecusoane, insigne, brelocuri si legitimatii personalizate pentru cluburi sportive, scoli, restaurante, mall-uri, supermarket-uri, conferinte, congrese, nunti, sisteme de afisare info stand visual si dublu vizual, jucarii personalizate, executate conform standardelor actuale de calitate.

Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat). Pentru comenzi si informatii suplimentare vizitati site-ul http://www.adicenter.eu

Contact

Adrian Dranca

General Manager

Telefon/Fax: 0232.217.754

Mobil: 0745.263.620

Soseaua Stefan Cel Mare, Nr.5 (Targusor Copou)

Iasi

Romania

adicenter@yahoo.com

http://www.adicenter.eu