Idei de cadouri relaxante pentru 2011

Clipe de Relaxare? Momente de rasfat? Frumusete delicata? Ofera-i un altfel de cadou!

Pentru situatiile in care decoratiunile, accesoriile vestimentare sau produsele de beauty nu sunt ceea ce cauti, venim cu o noua idee de cadou: rasfatul la pachet. Anul acesta spune DA voucherelor de cadou, iesi din rutina, alege un cadou cu adevarat special!

Saptamana trecuta am trecut din nou prin ceea ce numim atat de plastic “pana de idei”. Inceput de martie, timiditate de primavara si blocaj – este ziua celor mai buni prieteni ai mei si  sunt in pana de idei. As vrea un cadou deosebit, si pentru el si pentru ea. As vrea sa fie surpriza si as vrea sa ramana cu senzatia unui cadou deosebit. Ah, si am uitat, nu am timp de alergat prin magazine! Am ajuns din nou pe ultima suta de metrii. Si atunci, in mod predictibil, am inceput goana virtuala dupa cadouri.

In spatiul virtual gasesti aproape orice dar care ar fi cadoul potrivit pentru ei? De data aceasta am ales ceva nou. Rasfat la masculin pentru el si Delicii cu ciocolata pentru ea. Doar se arata timid primavara. Tuturor ne place sa fim rasfatati, tuturor ne place toropeala placuta a unui masaj de relaxare, tuturor ne place sa evadam din ritmurile ametitoare ale cotidianului. Si m-am gandit – ce cadou mai potrivit decat cateva ore de rasfat?

Cadouri relaxante de la Pandorra.ro

Anul acesta prietenii mei au primit rasfat frumos impachetat.

Mi-a placut ideea de a aduce in plan virtual rasfatul.  La Pandorra ideile nu se termina niciodata. Aici gasesti rasfat la pachet pentru prietenii tai. In cazul in care nu ai timp si vrei sa faci o surpriza celor apropiati tie, Pandorra iti pune la dispozitie o serie de alternative interesante. La sectiunea cadouri Spa gasesti variante pentru orice rasfatat – manichiura si pedichiura SPA, masaj de relaxare pentru el si ea, tratamente de ingrijire corporala si multe altele doar la un click distant. Ah, si, foarte important, cadoul este livrat direct in casuta de mail a sarbatoritului!

Si daca va intrebati unde vor ajunge rasfatati, nu va ingrijorati. Este un loc unde frumusetea reflecta starile noastre, este Salonul Mood Spa din Bucuresti.

Este un cadou pentru fiecare, este altfel si, cel mai important, e pentru rasfatati.