Idei De Cadouri Personalizate Pentru Valentine’s Day – Ziua Universala A Indragostitilor

Iasi, 28 Ianuarie, 2010 – Cu ocazia sarbatorii de Valentine’s Day – Ziua Universala A Indragostitilor, Adi Center, lider pe piata locala a serviciilor de personalizari atipice (productie publicitara), print digital si tipografie, ofera in exclusivitate tuturor indragostitilor din Romania posibilitatea de a alege cadouri personalizate cu mesaje care exprima intr-un mod unic toate sentimentele fata de persoana iubita. Mesajul de dragoste personalizat are un impact maxim in cazul cadourilor personalizate. Dintre nenumaratele posibilitati de alegere a cadourilor personalizate, Adi Center sugereaza cateva idei esentiale de cadouri pentru Valentine’s Day: felicitari pentru Valentine’s day,  cani termosensibile personalizate pentru Valentine’s Day, tricouri personalizate cu imaginea persoanei iubite si jucarii funny cu tricouri personalizate.

Felicitarile personalizate destinate cadourilor pentru Valentine’s day pot complementa cu succes mesajul de dragoste global al buchetelor de flori, lumanarilor parfumate sau al sticlelor de sampanie.

Felicitarile personalizate de Valentine’s Day pot afisa continut de tip text si imagini, fiind realizate pe orice tip de material suport prin servicii de print digital la Adi Center.

Canile termosensibile personalizate cu diverse mesaje de dragoste pot constitui cadouri speciale de Valentine’s Day: la adaugarea unui lichid fierbinte in cana termosensibila, suprafata exterioara a canii va afisa treptat imaginile si textul mesajului de Valentine’s Day.

Cana termosensibila schimbandu-si culoarea si proprietatile suprafetei externe intr-un mod neasteptat va determina  un impact maxim al mesajului de dragoste destinat personei iubite.

Canile personalizate prin sublimare nu se degradeaza la expunerea la temperaturi mari (de exemplu se pot introduce in cuptoare cu microunde) sau la interactiuni mecanice.

Un astfel de cadou de Valentine’s day, reprezentat de canile termosensibile personalizate este capabil sa impresioneze persoana iubita nu doar de Valentine’s day, ci de fiecare data cand isi serveste ceaiul sau cafeaua.

De asemenea la Adi Center se personalizeaza prin tehnici moderne orice tip de tricou (bumbac sau material sintetic) prin aplicarea cu ajutorul unor folii speciale a mesajului (text si imagini) de Valentine’s Day. Tehnicile moderne de personalizare a tricourilor sunt nedestructive – materialul tricoului nu se degradeaza prin personalizarea cu mesajul de dragoste de Valentine’s Day.

Tricourile personalizate pentru jucarii pot aduce o nota de unicitate jucariilor alese pentru persoana iubita de Valentine’s Day. Adi Center ofera o larga gama de jucarii (funny gifts), care ar putea constitui un cadou deosebit pentru persoana iubita de Valentine’s day.

Despre Adi Center

Adi Center s-a lansat in 2002, iar prin calitatea si diversitatea serviciilor si volumul de vanzari se situeaza in topul firmelor din nord-estul Moldovei, oferind cel mai bun raport calitate/pret pentru servicii moderne de print digital, offset (tipografie-print A3 si A4 policromie), serigrafie si tampografie, indoor-outdoor, personalizari prin sublimare (tricouri, sepci, cani termosensibile, materiale textile, mouse pad-uri, genti, puzzle), legatorie clasica (lucrari de diploma, licenta, doctorat), reconditionari carti foarte vechi si manuscrise, tipar carti si reviste, productie publicitara.

Editura StudIS va permite publicarea rapida a cartilor si revistelor la o calitate maxima cu un pret minim (la cerere se ofera ISBN). Clientii apreciaza prin feedback pozitiv beneficiile celor mai mici preturi pentru productie publicitara simpozioane, carti de vizita, afise, autocolante, pliante (flyere), calendare, mape cu buzunar, plicuri personalizate, coli cu antet, bannere (roll up banners), felicitari, invitatii, tablouri, tapet personalizat, ecusoane si legitimatii cluburi, sisteme de afisare info stand visual si dublu vizual, jucarii personalizate, executate conform standardelor actuale de calitate.

Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) cu plata ramburs (prin servicii curierat). Pentru comenzi si informatii suplimentare vizitati site-ul www.adicenter.eu

Contact Adi Center

Adrian

Dranca

General Manager

Telefon/Fax: 0232.217.754
Mobil: 0745.263.620

Soseaua Stefan Cel Mare, Nr.5 (Targusor Copou)

Iasi

Romania

E-mail: adicenter@yahoo.com

Site: www.adicenter.eu