IdeaCasa.ro – Gift Voucher Gratuit pentru amenajarea baii pe timp de vara

Bucuresti, 4 iulie 2011 – Ideacasa.ro lanseaza campania „Gift Voucher – amenajarea baii pe timp de vara”. In luna iulie voucherele sunt oferite Gratuit la achizitionarea oricarui produs aflat la promotie.

Baia este un spatiu al relaxarii, iar pentru a obtine intimitatea reconfortanta mult dorita, este nevoie de o amenajare deosebita si totusi practica care sa defineasca individualitatea fiecaruia. Fie ca este vorba de un spatiu generos, fie ca dimensiunile reduse ar pune la grea incercare imaginatia oricarui designer, IDEACASA ofera combinatia ideala pentru a ca estetica si confortul sa se intrepatrunda pentru un rezultat de exceptie.

Acum este timpul potrivit pentru relaxare in atmosfera racoritoare a unei bai dotate cu produse de inalta calitate, la preturi avantajoase. IDEACASA ofera GRATUIT cate un GIFT VOUCHER in valoare de 300, 400 sau 500 de euro la achizitionarea unuia dintre produsele aflate la promotie, din gamele Teuco si Albatros Idroemozioni. Cazile si cabinele de dus sunt dotate cu sisteme de masaj si control pentru o baie turceasca veritabila.

Campania „Gift Voucher – amenajarea baii pe timp de vara” este dedicata persoanelor care doresc sa simta adevarata racoare a apei intr-un ambient ce propune relaxare totala in intimitatea baii. Pentru a intra in posesia unuia sau a mai multor vouchere, persoanele interesate trebuie sa plaseze o comanda folosind una dintre urmatoarele modalitati: formular de comanda pe site, telefon, email sau direct in showroom la adresa Str. Valea Cascadelor, nr .19F, sector 6, Bucuresti. Voucherele sunt oferite Gratuit. Oferta este valabila pana la  data de 31 IULIE 2011.

Mai multe informatii despre campania „Gift Voucher” cat si despre produsele IdeaCasa puteti gasi pe website-ul www.ideacasa.ro si pe retelele de socializare Facebook si Twitter.

 

Despre IdeaCasa

Scopul companiei este de a demonstra ca baia, mai mult decat orice, are nevoie de LUX. Obiectele sanitare oferite de IdeaCasa.ro sunt foarte bune din punct de vedere calitativ, fiind fabricate in ITALIA, acolo unde traditia si-au pus amprenta asupra acestei game de produse. Calitatea italieneasca se intrevede in toate categoriile de produse dedicate amenajarii complete a unei bai: mobilier, cazi si cabine de dus, gresie si faianta, baterii.

IdeaCasa  se adreseaza celor care isi doresc o baie in tendinte, pentru care designul conteaza, dar in egala masura celor care vor sa se preocupe o singura data in viata de amenajarea baii. Aceasta deoarece produsele IdeaCasa dureaza o viata!

IdeaCasa incurajeaza in achizitionarea produselor sanitare de buna calitate si care respecta tendintele actuale, in armonie cu interiorul casei, si vine in intampinarea nevoilor clientilor sai prin oferirea de servicii de consultanta de specialitate, cu un raport calitate-pret garantat cel mai bun.

IdeaCasa.ro ofera cea mai larga gama de produse pentru amenajarea baii din Italia!