iConcert.ro a implinit doi ani!

Miercuri, 12 ianuarie 2011, iConcert.ro, cel mai important site de concerte si evenimente muzicale din Romania, a aniversat 2 ani de existenta.

iConcert.ro te-a trimis la cele mai tari concerte, festivaluri si petreceri din toata tara. De pe site ai putut sa cumperi bilete, sa citesti recenzii, sa vizualizezi galerii foto si video de la concertele tale preferate sau sa castigi invitatii la concerte.

In ultimii 2 ani au fost scrise peste 17.000 de articole despre aproape toate evenimentele muzicale care au avut loc in aceasta perioada in Romania, dintre care aproximativ 170 de recenzii, peste 160 de galerii foto si peste 150 de filmari de la concerte. Tot in aceeasi perioada, cele peste 130 de concursuri, in care am oferit peste 500 de invitatii la concerte, au inregistrat peste 9.000 de participanti.

Mai mult de 80.000 de vizitatori au accesat lunar iConcert.ro pentru a se informa despre concertele si petrecerile organizate in toata tara. Activ pe retelele sociale, iConcert.ro a adunat in aceasta perioada peste 4500 de prieteni si peste 5600 de fani pe Facebook, iar contul de Twitter a inceput sa fie urmarit de peste 1250 de persoane.

„In decursul timpului am stabilit relatii puternice si am ajuns un partener de incredere pentru majoritatea organizatorilor de evenimente, case de discuri si cluburi din Romania. Festivalul Peninsula, concertele Guns N’Roses, Aerosmith, The Cranberries, David Guetta, Steve Vai, Vaya con Dios, Eros Ramazotti, Jean-Michel Jarre, Elton John sau The Mission Dance Weekend, sunt unele dintre cele mai importante evenimente promovate cu succes de catre iConcert.ro.” a declarat Marian Sarău, Project Manager la iConcert.ro.

In tot acest timp, proiectul s-a bucurat de aparitii in presa scrisa si TV, fie prin acordarea de interviuri, fie prin preluarea stirilor prezentate in exlusivitate de catre iConcert.ro.

In iulie 2010, in parteneriat cu Okazii.ro, cel mai mare magazin online din Romania, iConcert.ro a lansat magazinul online shop.iconcert.ro, de unde se pot achizitiona produse specifice iubitorilor de muzica.

Echipa iConcert.ro le multumeste tuturor partenerilor si colaboratorilor pentru increderea oferita ÅŸi pentru sprijinul acordat in cei 2 ani de activitate si va astepta cu o multime de surprize in perioada urmatoare!

Despre iConcert.ro

iConcert.ro a fost lansat in ianuarie 2009 ca o platforma nationala care ofera utilizatorilor toate detaliile necesare planificarii timpului liber si in acelasi timp sa fie o solutie eficienta prin intermediul careia organizatorii sa isi promoveze cu succes evenimentele, fie ca e vorba de concerte, petreceri in cluburi sau festivaluri.

Contact
Cristina Soare
PR Manager iConcert.ro
Mobil: 0733 22 30 66
Fax: 031 81 75 136
Email: contact @ iconcert.ro
www.iconcert.ro