ICON prezinta “Sheriff Whopper Menu” de la Burger King


ICON Advertising a realizat o noua campanie pentru Burger King care te invita sa te bucuri de noile arome de bourbon sau barbeque.

 

Campania a debutat pe data de 14 martie. Provocarea pentru agentie a constat in gasirea unui concept care sa comunice ingredientele din noile produse Burger King: Bourbon Whopper si Western Whopper.

 

Tinand cont de targetul Burger King, ce cuprinde tineri activi, dinamici si plecand de la ingredientele continute in noile produse, ICON Advertising a creat un concept care sa comunice aceste noi ingrediente:

Sheriff Whopper Menu.

 

In ton cu conceptul ales, vizualul cuprinde elemente care recreeaza lumea westernurilor: steaua serifului, tinte, lemn.  Doar ca acum, “noile arome” de la Burger King sunt cele care “fac legea”.

 

Poti alege intre deliciosul Bourbon Whopper, cu sos bourbon, inele de ceapa si branza sau apetisantul Western Whopper cu sos barbeque, bacon si branza si sa te lasi cucerit de noile ingrediente.

Campania se defasoara in-store in toate restaurantele Burger King din Bucuresti si Constanta.

 

Burger King a deschis primul restaurant din Romania in aprilie 2008, in Baneasa Shopping City, sub sloganul „Have it your way”. In prezent sunt deschise 8 restaurante in Bucureşti si unul in Constanta. Produsele Burger King sunt recomandate de calitatea lor, consistenta si modul de preparare pe gratar cu flacara deschisa.

 

ICON Advertising colaboreaza cu Burger King din octombrie 2008, asigurand servicii integrate de comunicare ATL si BTL pentru brand.

Echipa care a lucrat la realizarea acestui proiect a fost formata din: Monica Eftimie – Director Marketing din partea Burger King; Dorin Ionescu – Director Creatie, Diana Miruna Minea- CSD, Ana Maria Olaru – Account Manager, Mihaela Rotaru- Director Productie, Florin Stanciu – Copywriter, Irina Giuglea- Art Director si Adrian Musa- DTP din partea ICON Advertising.

Clientii care au beneficiat de serviciile noastre in cei 13 ani de ICON : Audi, Autonet, Billa Romania, Braiconf, Burger King, Estee Lauder Romania (brand MAC), Flanco, Franke Romania (Franke si Dominox), Goodyear (Goodyear, Dunlop, Debica), GTZ, Grup 7 (Grup 7, Delikat, Nestle Cereale), Homes 4U Consulting, MOL Romania (retea benzinarii si MOL Lubricants), Novero, Onduline (Onduline, Bardoline), Porsche Romania (Volkswagen, Volkswagen Autovehicule Comerciale), Porsche Inter Auto (Porsche Bucuresti Nord), Porsche Finance Group Romania (leasing si credit auto, management de flote, asigurari Casco), Reinert, Syngenta Romania (Syngenta, Syngenta Seeds), Vaillant Group Romania (Vaillant, Saunier Duval), Xlab Solutions, Zepter Romania.

 

Pentru informatii suplimentare :

ICON Advertising

Alina Bica / PR Executive

tel :021/ 410 83 67

alina.bica@iconadv.ro