Iaşul caută regina Turismului! Miss Tourism Queen of the Year International, China 2011

COMUNICAT DE PRESÄ‚

În atenţia redacţiilor

Nu rataÅ£i evenimentul monden al anului 2010 – Miss Tourism Queen of the Year International, China 2011

Iaşul caută regina Turismului! Atmosfera va fi electrizată de Geo da Silva!

La sfârșit de an, Iașul devine capitala frumuseții și a divertismentului. În premieră, Iaşul va decide cine va repezenta România la finala mondială a concursului Miss Tourism Queen of the Year International 2011, China.

Sâmbătă, 18 decembrie 2010, Iaşul va fi gazda Concursului de frumuseţe Miss Tourism Queen of the Year International, o competiţia naţională în urma căreia se va alege reprezentanta României la etapa finală, care va avea loc în China, în 2011 (www.misstourisminternational.com).

Evenimentul va avea loc în RING DISCOTEQUE, iar din juriu vor face parte personalități din Iaşi şi din ţară.

În competiţia de la Iaşi, care este etapa finală a selecţiei naţionale, vor intra 20 de concurente, care pot uimi lumea largă cu frumuseţea, eleganţa şi inteligenţa lor. Toate splendidele domnişoare sunt modele profesioniste, cu vârste cuprinse între 17 şi 26 de ani, sosite din toată România.

Concursul va consta într-o prezentare de modă, în care vor fi etalate creaţii uimitoare ale unor case de modă celebre, precum Langelotti, Nanette sau Sofiaman.

Miss Tourism Queen of the Year International este organizat în exclusivitate în România de către Agenţia President Models, alături de revista şi portalul media dedicate tuturor valorilor autentice, www.glaremagazine.ro.

Vă reamintim că Agenţia President Models deţine franchizele pentru România şi Republica Moldova pentru 8 concursuri internaţionale de frumuseţe, fiind în acest moment cel mai bogat portofoliu din acest domeniu deţinut în România. Întreg portofoliul de concursuri îl găsiţi pe www.exclusivevent.ro

Vă invităm şi vă aşteptăm sâmbătă în Club Ring, pentru a participa împreună la un eveniment monden cu adevărat chic şi rafinat!

Cu apreciere,

Gabriela Anghel, PR eveniment

tel: 0735.55.3371

contact@glaremagazine.ro