IARMAROC DE PRIMAVARA –NOAPTEA MUZEELOR DESCHISE 13-15 mai Muzeul National de Istorie al Romaniei

Odata cu “Noaptea muzeelor deschise” venim in intampinarea vizitatorilor cu a II a editie a”Iarmarocului” editia de primavara, in perioada 13-15 Mai 2011 la Muzeul National de Istorie al Romaniei.

Cei ce ne vor trece pragul vor fi incantati sa regaseasca atmosfera unui iarmaroc asa ca alta data. Obiecte de artizanat, creatii ale artistilor plastici, bijuterii hand made, obiecte vechi, ii frumos cusute, broderii, carti, vor face cu siguranta deliciul vizitatorilor.

Si sa nu ii uitam pe gurmanzi, care vor gasi dulciuri din martipan si pasta de fructe, ciocolata de casa, turta dulce, kurtos kalacs, alune si migdale scaldate in zahar caramel, halvita cu miere de salcam si multe alte lucruri ce va vor retine atentia cu siguranta.

La Iarmarocul Primaverii, “fanfara militara” va intretine si infrumuseta atmosfera prin ritmuri dirijate de un “tambur major cu mustacioara”.Piese de teatru, proiectii de filme si multe alte atractii vor fi puse la dispozitie de Muzeul National de Istorie al Romaniei, iar noaptea de 14 spre 15 mai, va fi cu portile deschise pana tarziu in noapte.

Intrarea este gratuita!