Hyundai ix20 prezinta cea mai mare valoare reziduala a segmentului

Noul Hyundai ix20 este liderul segmentului sau in ceea ce priveste eficienta, siguranta… si acum, valoarea reziduala. Conform analizei desfasurate pe principalele piete europene, cel mai recent model Hyundai va retine un procent din pretul sau original mai mare decat cel al concurentilor.

Studiile independente desfasurate de Bähr & Fess in Germania au relevat ca ix20 va retine, dupa patru ani si 45.000 km., 54,5% din pretul initial. Comparativ, modelele Citroën C3 Picasso (53%), Kia Venga (50%), Skoda Roomster (47,5%) si Renault Modus (47%) prezinta valori substantial mai reduse. Studiul efectuat de Bähr & Fess releva de asemenea ca acesti concurenti au o rata mai mare de depreciere nu doar procentual, ci si valoric, in comparatie cu ix20. In perioada mai sus mentionata, modelul Hyundai pierde doar 6.411 euro, in vreme ce Venga (7.868 euro), Modus (6.731 euro), Roomster (6.904 euro) si C3 Picasso (7.121 euro) se depreciaza mai puternic.
Rezultatul obtinut in Germania este valabil si pentru Italia, unde ix20 inregistreaza valori reziduale mai bune decat concurentii sai europeni. Quattroruote informeaza ca dupa sase luni valoarea reziduala a modelului ix20 – 68% – o va depasi pe cea a modelului Meriva (67%) si pe cea a modelului C3 Picasso (65%).
Intre timp, in Regatul Unit, cel mai mare furnizor de informatii auto – EurotaxGlass’s – a previzionat o valoare reziduala de 37,4% pentru ix20 dupa patru ani si 60.000 km. Aceasta valoare este semnificativ mai mare decat cea a rivalilor Modus (35,9%), Roomster (32,2%), Meriva (31,3%) si C3 Picasso (27,8%).
Allan Rushforth, vicepresedintele Hyundai Motor Europe, a afirmat: “Valoarea reziduala a ix20, cea mai mare din clasa sa, ii ofera acestui model un alt avantaj concurential semnificativ, pe langa emisiile CO2 reduse, exceptionalii parametri de siguranta si garantia de inegalat – Five Year Triple Care. Modelul ix20 a fost conceput si dezvoltat astfel incat sa satisfaca asteptarile europenilor, iar valorile reziduale previzionate de cele mai mari companii de profil din Europa reflecta acest fapt. Cumparatorii din ambele sectoare – flota auto si retail – vor avea de castigat de pe urma costului redus de intretinere pe perioada unui ciclu normal de viata.”
“Five Year Triple Care s-a dovedit un avantaj major pentru clienti. Cinci ani de garantie nelimitata, cinci ani de asistenta tehnica rutiera si cinci ani de verificari tehnice gratuite au un efect pozitiv asupra valorii reziduale si ii confera modelului ix20 un avantaj major”, a adaugat Allan Rushforth.

Sursa: Hyundai Auto Romania / TiriacAuto Focsani

Despre TiriacAuto Focsani

In luna aprilie a anului 2007 dealer-ul Mega Motors a inceput comercializarea autovehiculelor Hyundai in primul showroom situat in Focsani, judetul Vrancea.
In martie 2008 s-a alaturat grupului TiriacAuto, asociere care a atras dupa sine si o serie de alte dezvoltari ce tin de serviciile oferite si de spatiul in care isi desfasoara activitatea, care trebuie sa respecte cu strictete standardul producatorului Hyundai Motors Company.
Portofoliul de servicii al companiei TiriacAuto Focsani este diversificat si gandit in asa fel incat sa vina in intampinarea nevoilor clientilor, atat prin servicii pre-vanzare cum ar fi gasirea celei mai bune oferte de finantare, cat si prin serviciile post-vanzare, cum ar fi service, garantie, piese de schimb si asistenta rutiera.
Showroom-ul TiriacAuto Focsani este situate in Calea Moldovei nr.31 si este deschis zilnic, de luni pina vineri, intre orele 08:00-18:00 si sambata intre orele 08:00-13:00.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la numarul de telefon 0237/212.340.