Huawei P8, un smartphone care sigur te va impresiona și pe tine

Telefoanele mobile fac parte din viața cotidiană, majoritatea persoanelor deja deținând un smartphone. Ca indivizi într-o societate consumeristă, suntem mereu bombardați de informații, de reclame care să ne îndemne sa cumpărăm tot mai mult. Însă nu de fiecare data luăm deciziile cele mai bune. Dacă ești în căutarea unui smartphone extrem de accesibil, care să reprezinte o alegere pe care nu o vei regreta prea curând, atunci acest articol este pentru tine.

Smartphone-ul Huawei P8 este unul dintre modelele fruntaÈ™e atunci când vine vorba de raportul calitate-preÈ›. Este un dispozitiv ce iÈ™i dovedeÈ™te utilitatea pentru comunicare, informare, socializare, orientare si fotografiere….È™i nu numai! AÈ™adar, dacă urăști să îți iei zi de zi laptop-ul sau o cameră foto suplimentară cu tine, Huawei P8 poate deveni într-un timp foarte scurt cel mai bun prieten al tău.

Dispozitivul Huawei P8 dispune de 3 moduri: Ultra, Smart si Normal ce ajută la îmbunătățirea performanÈ›ei aparatului. Mai specific, modul de salvare al energiei Ultra închide toate conexiunile de date È™i sincronizările, rămânând active doar serviciile de telefonie. Modul Smart optimizează folosirea procesorului È™i traficului de date, în timp ce modul Normal este cel mai potrivit pentru jocuri sau vizualizarea de clipuri.  Indiferent de activitatea pe care o întreprinzi pe dispozitiv, Huawei P8 dă dovadă de un randament  ridicat, funcÈ›ionând mereu în parametri optimi.

Claritatea pozelor este ridicată È™i prezintă un nivel foarte bun al detaliilor. Mai mult decât atât, se bucură de o paletă coloristică naturală, ceea ce se relevă extrem de frumos în fotografii. Camera Huawei P8 focalizează rapid, chiar È™i în condiÈ›ii slabe de lumină, indiferent că vorbim de poze sau de filmări. DeÈ›inând caracteristici dezvoltate iniÈ›ial  pentru camere digitale, camera din spate a modelului Huawei P8 permite surprinderea unor imagini care te vor impresiona, evidenÈ›iate prin culorile vii È™i contrastul impecabil. Dacă eÈ™ti pasionat de fotografii sau pur È™i simplu vrei să surprinzi mereu momentele care contează pentru tine, Huawei P8 nu te va dezamăgi! Un alt atu principal al smartphone-ului Huawei P8 este fluiditatea sistemului de operare instalat. Acesta oferă o performanță rapidă, fără lag-uri, indiferent daca rulează jocuri sau filme sau orice alt fel de activitate. ÃŽn plus, adiÈ›ional memoriei de stocare, Huawei P8 vine dotat È™i cu un slot microSD, care te asigură că ai tot spaÈ›iul necesar È™i dorit. Sistemul de operare Android vine la pachet cu unelte pentru vizualizarea aplicaÈ›iilor care consumă baterie în cea mai mare parte, astfel încat tu să poÈ›i identifica sabotorii telefonului tău.