Ce poti face cu un walkie-talkie?

Bucuresti, 20 aprilie 2010 Ce poti face cu un walkie-talkie? Care sunt functiile lui si cum se utilizeaza? MobileNews si Falcon Electronics iti arata cum poti afla secretele statiilor walkie-talkie Cobra. Fie ca te plimbi prin oras sau la munte, ca vrei nu iti scapi din ochi copiii sau sa te simti la randul tau copil, dispozitivele walkie talkie iti sunt mereu la indemana ca sa incepi distractia.

Noi am testat unul pentru tine, modelul Cobra Micro Talk MT975, un model extrem de accesibil si usor de folosit.

Definitie: walkie-talkie este un dispozitiv radio portabil pentru receptie si emisie, inventat in 1938 de Al Gross, student in Cleveland, Ohio. Dispozitivul a atras atentia Biroului de Servicii Strategice, predecesorul CIA. Walkie-talkie-ul a fost dezvoltat mai apoi pentru uz militar, primul sistem de acest tip avand numele de cod Joan/Eleonor.

In prezent dispozitivul satisface nevoile de comunicare intre doua sau mai multe persoane, utilizand frecvente radio dedicate, pe anumite distante. Este activat instant, prin apasarea unui buton.

Despre MobileNews:

Lansata in 2008, revista de telecomunicatii online Mobile News, editata de SC TRIM Publications, se numara printre cele mai inovatoare publicatii online de acest tip, oferind utilizatorilor noutati de calitate din domeniul telecomunicatiilor. Mobile News s-a extins la inceputul lunii ianuarie 2009 pe plan european, acoperind cu stiri zilnice intreaga Europa de Sud Est www.news-mobile.eu. Revista prezinta stirile locale in Romania, Grecia, Bulgaria, Albania si Cipru in limba materna. Incepand cu toamna lui 2009, cand s-a realizat si updatarea tuturor website-urilor, MobileNews va propune concursuri lunare cu premii atractive in sectiunea Joaca. Pentru mai  multe informatii, va invitam sa vizitati www.mobile-news-ro

Despre Falcon Electronics:

Falcon Electronics este liderul pieţei româneşti în domeniul echipamentelor electronice pentru autovehicule. Cu peste 13 ani de experienţă în importul şi distribuţia de electronice auto, Falcon comercializează produse performante, aparţinând unor branduri de renume mondial. Compania este importator oficial în România pentru sistemele de securitate Viper, detectoarele de radar Cobra, Whistler şi Beltronics, dispozitivele de navigaţie Navon, car kit-urile Bury şi sistemele de sonorizare Kicker. De asemnea, în portofoliul Falcon Electronics se găsesc echipamente multimedia şi audio marca Sony, precum şi staţii walkie-talkie şi CB radio produse de Cobra. Pentru mai  multe informatii, va invitam sa vizitati www.falcon.ro