Hrusca a colindat aseara capitala!

Stefan Hrusca a pornit din nou la colindat. In seara de miercuri (7 Decembrie 2011) artistul a poposit la Sala Palatului, aducand in capitala un strop de traditie si spiritualitate romaneasca. Promotorul obiceiurilor si colindelor romanesti, Hrusca a adunat aproximativ 4000 de oameni la Sala Palatului, pentru a le vesti prin cant, Craciunul!

Unic, original si traditional, Stefan Hrusca i-a colindat cu drag pe romanii aflati in sala. Au urmat 2 ore de colinde si piese pline de traditie! La un moment dat si-a prezentat colegii de scena; colegi cu care a transmis acea hrana spirituala de care publicul are nevoie.

La un moment dat, Hrusca s-a lasat colindat de catre public, colindul Trei Pastori fiind fredonat in pare parte de catre audienta. Apoi i-a anuntat pe cei aflati in sala ca va avea concerte si in strainatate, in Germania. „Mergem la Nurnberg. Anuntati prietenii ca colinda Hrusca. Unu’ sa nu lipseasca!” a spus el zambind.

Unul dintre cele mai emotionante momente a fost cand Hrusca a cantat Ruga Pentru Parinti, o piesa foarte draga sufletului lui, care a fost compusa impreuna cu Adrian Paunescu.

Surpriza serii a fost corul de copii, format din 4 baietei si 4 fetite, cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani, toti din zona Maramuresului. Au venit bucurosi in capitala, indurand ca niste oameni mari cele 11 ore de drum si oboseala aferenta. Imbracati cu hainute reprezentative, din zona Maramuresului, copiii au cantat si au impartit urari de belsug si bogatie. Cuşma, cioarecii, cămeşa, guba şi zgărdanul au fost elementele vestimentare pe care copiii le-au purtat cu mandrie. Au colindat impreuna cu Hrusca si au dansat in perechi, facand deliciul publicului.

„Sculati Gazde Nu Dormiti”, „Veniti la Viflaim”, „Marut Margaritar”, „Soare Luminos”, „Ziurel de Ziua”, „Florile Dalbe”, „O Ce Veste Minunata” au fost doar cateva dintre colindele pe care le-a cantat cu emotie Stefan Hrusca. „Mergeti si colindati neamurile… macar parintii. Este cel mai frumos obicei romanesc crestinesc” i –a indemnat cu drag maramureseanul pe cei aflati in sala.

Spre sfarsitul concertului, cei 4000 de oameni aflati in sala l-au aplaudat minute in sir pe maramuresean, care le-a spus: „O seara magnifica la Bucuresti. Multumim ca ne-ati primit colindul.”

La Multi Ani, Stefan Hrusca!
Chiar astazi, (8 decembrie) Stefan Hrusca isi serbeaza ziua de nastere. Si-o va sarbatori colindand, ca in fiecare an. In aceasta seara va fi la Constanta si Medgidia, urmand apoi sa concerteze in Germania. Ii uram si noi sa colinde multi ani de-acum inainte, sa aline si sa binecuvanteze sufletele tuturor celor care iubesc traditia si sarbatorile, pentru ca valorile prind viata doar atunci cand oamenii le traiesc!

~~Concertul STEFAN HRUSCA a avut loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 7 Decembrie 2011 si a fost organizat de Project Events. Eveniment sustinut de: Magic FM, Cancan, Ring, Sapte Seri, Zile si Nopti, VIP, Centrul Vechi, Stop To Shop, Oferte Speciale, Bucharest NightLife, Port.ro, Kudika.ro, iConcert, ro, ADPM.ro, Ziare.com, BestMusic.ro, Eva.ro, Ele.ro, Ciao.ro, BucharestHerald.com, eComunicate.ro, Indoor Media, Zoom, Inga Media, WideScreen Media, Carpat Guard, Spard Team, Cocor Media Channel.~~