Hrana uscata caini – Asigura intregul necesar de vitamine, minerale si proteine

hrana-uscata-caini2

De-a lungul timpului am invatat sa acordam din ce in ce mai multa importanta sanatatii prietenilor nostri patrupezi din dorinta de a preveni orice tip de problema nutritionala, mai ales in privinta produsului hrana uscata caini. Este de la sine inteles faptul ca pentru o buna functionare a fiintelor sunt necesare produse alimentare de calitate ce contin intr-o cantitate suficienta vitamine, minerale, proteine, grasimi si multe alte micro sau macro-elemente. Intregul domeniu al medicinei veterinare este adaptat corespunzator tuturor valorilor nutritionale si, drept rezultat, hrana uscata caini suplimenteaza principalele mese ale animalelor de companie.

In comparatie cu hrana obisnuita, hrana uscata prezinta numeroase avantaje. Avem nevoie sa renuntam la combinatiile de alimente (carne si lapte sau cereale si legume) utilizate drept hrana pentru caini deoarece, desi in genere sunt benefice omului, asta nu inseamna ca sunt potrivite pentru hranirea cainilor. Din acest motiv, PetshopExpres.ro dispune de numeroase alternative nutritionale, printre care hrana uscata caini, drept garantie pentru o buna dezvoltare si sanatate a prietenilor nostri patrupezi.

Beneficiile alimentarii cu hrana uscata caini

Pentru o dezvoltare normala a cainelui este nevoie sa alegem hrana in functie de varsta, rasa si starea sa de sanatate. La PetshopExpres.ro gasiti cele mai bune variante de hrana specializata pentru catei, caini adulti cu un mod activ de viata si caini in varsta, care necesita produse dietetic cu un continut ridicat de proteine si grasimi.

In afara de un continut echilibrat, hrana uscata caini este un mod rapid si convenabil de a asigura hrana zilnica pentru animalul dumneavoastra de companie. Nu mai este nevoie sa ne gandim ce anume sa pregatim cainelui, mai ales cand avem alaturi un partner de incredere in hranirea animalelor cum este PetshopExpres.ro

Raportul echlibrat dintre ingrediente si doza sporita de aminoacizi, plus un set complet de vitamine, sunt integrate intr-un produs perfect portionat pentru buna dezvoltare a cainilor. Proprietatile nutritive ale acestor produse alimentare sunt cu mult mai bune decat cele pregatite in conditiile de casa.

Produsele fabricate special pentru tratamentul si prevenirea bolilor vor contribui la restabilirea activitatii animalelor si vor imbunatati digestia acestora. Deoarece alimentarea cainilor adulti se deosebeste de cea a cateilor, va rugam sa retineti ca pentru cainii cu o varsta mai mica de un an, portia de hrana uscata nu ar trebui sa depaseasca 5% din greutate.

Hrana uscata caini – calitate garantata de producatori de renume

In magazinul nostru online PetshopExpres.ro puteti gasi hrana uscata caini clasa econom, premium si super premium. Toate sunt pregatite din ingrediente naturale, astfel incat acestea sa contina cantitatea necesara de vitamine, minerale, grasimi si proteine. In plus, aceste produse nu contin amelioratori de aroma sau coloranti, care deseori reprezinta cauza principala a alergiilor la animale. Printre companiile destinate hranei pentru caini, se gasesc producatori de renume, printre care: Royal Canin, Eukanuba, Nutraline, Brit Premium.

Va aducem la cunostinta ca livrarea comenzilor ce depasesc suma de 100 lei este gratuita pe intreg teritoriul Romaniei si este suficient doar sa ne contactati la numarul de telefon 0726.175.162 iar in decurs de 1-2 zile comanda va fi livrata la destinatie.