HR Strategic “O noua viziune asupra Leadership-ului – Performanta in Business”.

HART Human Resource Consulting, parte a grupului international Assessment Systems,  a organizat in data de 24 noiembrie 2011, la Hotel Marriott, sala Constanta, a treia editie a conferintei HR Strategic  “O noua viziune asupra Leadership-ului – Performanta in Business”.

Evenimentul a reunit peste 180 de persoane, manageri de top, din companii multinationale si locale, alaturi de directori si specialisti in resurse umane.

Ne-au onorat cu prezenta speakeri de calibru atat din peisajul inernational, cat si dinRomania, precum: Dr. Jarrett Shalhoop (Senior Consultant -Hogan Assessment Systems,USA) , Rostislav Benak (President – Assessment Systems International ), Zsolt Feher (Director of International Affairs – Assessment Systems International), Vlad Bog (HR Director MicrosoftRomania) si Sergiu Negut (ex-Executive DirectorReginaMaria).

Evenimentul a fost moderat de catre Lucian Mindruta.

In cadrul evenimentului, prezentarile speakerilor au atins teme esentiale care impacteaza eficienta individuala si organizationala, accentul cazand preponderent pe zona competentelor de leadership: “Personalitate, Leadership si Engagement” (Dr. Rostislav Benak); “Culturi organizationale deraiante: Partea mai putin evidenta a esecului managerial” si “Calcularea returnarii investitiei in procesele de selectie” (Dr. Jarrett Shalhoop); “Noua paradigma de leadership – valorile si factorii motivatori ai generatiei Y ” (Zsolt Feher); “Engagement – Manual de bune practici” (Vlad Bog);  “Performanta si Leadership” (Sergiu Negut).

Sub umbrela acestor prezentari, au fost dezbatute subiecte actuale si bine documentate referitoare la generatia Y (personalitatea celor din generatia Y, ca puncte forte, arii de dezvoltare, factori motivatori si valori); caracteristicile esentiale ale leadership-ului, completate de o interesanta comparatie intre leadership-ul  feminin versus cel masculin; culturile organizationale create de leaderi cu puternice caracteristici deraiante; “engagement” si personalitate; impactul pozitiv al aplicarii metodologiei Hogan Assessment in procesele de salectie etc.

In cadrul evenimentului a avut loc si lansarea cartii “Personalitatea si Soarta Organizatiilor”, scrisa de Dr. Robert Hogan.

Conferinta HR Strategic s-a incheiat cu o sesiune de degustare de vinuri, celebrand in acest fel 5 ani de existenta a HART Consulting pe piata din Romania, 10 ani de prezenta a grupului Assessment Systems International  in CEE si tarile post-sovietice si 3 ani de parteneriat al HART cu prestigiosul MBA Asebuss.

Multumim pe aceasta cale tuturor celor prezenti la eveniment pentru atmosfera pe care au creat-o, prielnica transferului de cunostine in comunitatea business-ului romanesc!