HR Strategic: « O noua perspectiva asupra Leadership-ului »

Leadership-ul este definit de cele mai multe ori in termenii persoanei care conduce, ceea ce este o mare greseala ! Numai in piata nord-americana si Europa Occidentala, rata de esec managerial este estimata la 40-50% ! Prin urmare, o definitie mai eficienta a leadership-ului trebuie sa inglobeze perspectiva echipei. « Esenta leadership-ului este abilitatea de a forma si mentine o echipa performanta » , spunea prof.dr. Robert Hogan, o autoritate pe plan mondial in ceea ce priveste studiile inovatoare asupra leadership-ului.
Avem placerea de a va invita in 24 noiembrie, Hotel Marriott, la cea de-a treia editie a conferintelor HR Strategic: « O noua perspectiva asupra Leadership-ului »
Alaturi de consultanti din Statele Unite, Cehia, Ungaria si Romania, vom dezbate subiecte care sunt pe agenda fiecarui executiv:
• Culturi organizationale toxice si impactul asupra performantei business-ului
• Engagement si Leadership
• Noua paradigma de atragere si motivare a talentelor din generatia Y
Lucian Mindruta a acceptat provocarea de a modera interventiile expertilor in aceste subiecte: Dr. Jarrett Shalhoop (Senior Consultant -Hogan Assessment Systems, USA) , Dr. Rostislav Benak (President – Assessment Systems International ), Zsolt Feher (Director of International Affairs – Assessment Systems International), Vlad Bog (HR Director – Microsoft), Madalina Balan (HART Consulting, membra a Assessment Systems International).
De ce este diferit acest eveniment?
• Pentru ca veti beneficia de know how-ul unor experti prin care organizatia dvs isi poate creste profitul, pornind de la oameni
• Pentru ca veti beneficia de o cunoastere a acelor practici prin care puteti masura performanta
Detalii despre modalitatea de inscriere si agenda evenimentului, gasiti accesand link-ul http://www.hart.ro/hr-strategic-conference si in documentul din atasament.
Profitati acum de ultimele trei zile de inscriere!
Va asteptam cu drag,
Echipa HART Consulting, parte a grupului Assessment Systems International