Hoteluri Sibiu – Locatii De Cazare Cu Restaurante

Sibiul este un oras care are o multime de posibilitati de cazare. Pe piata sibiana exista o multime de hoteluri Sibiu si pensiuni care ofera conditii excelente de cazare. Majoritatea dispun si de propriile restaurante. Astfel aveti posibilitatea de a va caza si lua masa in aceasi unitate.

Hotel Imparatul Romanilor

Este una dintre cele mai renumite unitati de cazare din Sibiu, o cladire veche cu trei etaje. Un personal primitor, o oferta culinara exceptionala si servicii ireprosabile sunt cele care ii atrag pe clienti sa revina.
Hotelul este situat pe strada Nicolae Balcescu la nr. 2-4.
Hotelul este caracterizat de bun gust, discretie si stil.
Hotelul dispune de 26 camere single, 32 de camere duble, 25 de garsoniere si 10 apartamente. Toate camerele au dotari la standarde internationale cu mobilier confortabil. Un atuu al hotelului este oferit de privelistea camerelor catre centrul istoric.

Aici veti gasi si posibilitati de relaxare: sauna, sala de fitness, masaj, servicii de revigorare.

In ceea ce priveste restaurantul, acesta este unul dintre cele mai vechi restaurante din Sibiu, purtand aceeasi denumire de la deschidere in anul 1773. Restaurantul dispune de 4 saloane cel mai frumos fiind cel principal cu un impresionant tavan glisant.

 

Hotel Hilton Sibiu

Este un hotel de 5 stele din Sibiu, ideal atat pentru cei care ajung in Sibiu in interes de afaceri cat si pentru cei care isi doresc sa se relaxeze.
Un restaurant Sibiu care apartine acestui hotel, si unde mancare este delicioasa este Restaurantul Romanesc. Aici puteti gusta din bucatele traditionale romanesti, preparate de bucatari experimentati. Pe langa acest restaurant hotelul mai are doua restaurante Madrigal si Versailles, primul avand specific international iar cel de al-doilea specific frantuzesc.

Hotelul are dotari exceptionale, un design unic, mobilier in spiritul clasic, spa, spatii de joaca pentru copii, piscina interioara, sali de conferinta, etc.
Hotelul este situat pe Strada Padurea Dumbrava, nr.1.

Hotel Premier Sibiu

Unul dintre hotelurile din Sibiu care se bucura de un renume chiar daca este cotat doar la 3 stele, este hotelul Premier.
Camerele imbina elemente clasice si moderne, sunt dotate cu mobilier modern. Fiecare camera are o structura unica, gata sa ofere fiecarui client tot confortul necesar. Serviciile de calitate puse la dispozitia oaspetilor va vor face sa va simtiti bine pe tot parcursul sederii dumneavoastra la hotel.

Restaurantul dispune de un restaurant intim cu o capacitate de 32 de locuri si un business lounge cu o capacitate de 20 de persoane.

Acestea sunt doar cateva dintre posibilitatile de cazare din Sibiu care dispun  de propriile restaurante. De asemenea si pensiunile din Sibiu au propriile restaurante. Un exemplu este Pensiunea Belascu si restaurantul sau Bliss.

Daca va ganditi sa vizitati Sibiul, sau ajungeti aici in interes de afaceri oricare dintre aceste locatii este o alegere potrivita.