Hotel Centrul Vechi

Siqua este situat in sectorul 1 al Bucurestiului, partea centrala a capitalei, la 23 de minute de Centrul Vechi si inconjurat de atractii. O plimbare in jurul hotelului Siqua, inseamna o jumatate de ora de mers pe jos printre cladiri istorice. In sectorul 1 se afla un Hotel Centrul Vechi de patru stele, iar in jurul hotelului, accesibil turistilor se afla Palatul Victoria, Academia Militara, Opera Nationala, Palatul CEC, Gradina Cismigiu si multe altele. Hotelul Siqua este potrivit pentru turistii care doresc sa descopere istoria si cultura Bucurestiului, precum si calatorii de afaceri, pentru ca hotelul de patru stele are si o sala de conferinte. 

O cina la restaurantul hotelului, te va ajuta sa-ti recastigi forta inainte de o noua zi. Hotelul Siqua din Centrul Vechi, este ideal pentru oamenii de afaceri, familii si persoane fizice. Hotelul este inconjurat de centre de afaceri, consulate si atractii, iar la cativa pasi se afla centre de divertisment si cumparaturi, precum si site-uri culturale. Calatoria pana la cea mai indepartata atractie turistica din sectorul 1, dureaza 30 de minute.

Hotelul Siqua este situat la  23 de minute de Centrul Vechi din Bucuresti, capitala Romaniei. In apropiere de hotel se afla toate cele mai importante atractii si centrul vechi al capitalei. Centrul vechi este un loc minunat pentru cumparaturi, divertisment si relaxare. Te poti plimba pe strazile pietruite, vizitand numeroasele magazine si restaurante. Exista diverse statii de transport public in apropiere, inclusiv statiile de autobuz si metrou.

Restaurant propriu si privelisti uimitoare asupra orasului

Hotelul Siqua Bucuresti ofera camere confortabile si convenabile – de la camera single la standard de apartamente. Restaurantul hotelului serveste un mic dejun tip bufet suedez, pranz de afaceri si meniuri inspirate din bucataria italiana. Barul hotelului serveste cocktailuri moderne, cu gustari si deserturi.  Stand aici la masa, poti admira panorama frumoasa a orasului.

Evenimente festive si corporate

Ai un eveniment important in viata ta? Evenimentele speciale din viata ta, pot fi sarbatorite in cadrul First Events & Weddings din cadrul Hotelului Siqua. Pentru a nu avea batai de cap cu organizarea, managerii hotelului fac totul pentru tine. Ei gandesc lucrurile, le organizeaza si le desfasoara asa cum le-ar face pentru ei. Cu o suprafata de 145 mp si o capacitate pentru  120 de persoane, centrul de conferinte Siqua include doua sali complet amenajate, acestea putand fi solicitate separat dar si in tandem, folosind una pentru a gazdui conferinta si a doua pentru sedinte de lucru sau workshop-uri. Intr-un ambient profesional, salile pot fi folosite pentru conferinte, intruniri de lucru, dar si pentru petreceri private.

Saloanele hotelului Siqua din apropierea centrului vechi din Bucuresti, sunt multifunctionale si vor fi transformate in functie de nevoile tale. In timpul unei petreceri private sau a unui eveniment de afaceri, pot fi oferite oaspetilor o serie de facilitati, inclusiv Wi-Fi gratuit si tehnologie audiovizuala gratuita. La Hotel Siqua se gaseste intotdeauna solutia perfecta. Dupa o zi incarcata sau dupa o plimbare turistica, te poti relaxa cu un pahar de Pinot Noir si poti comanda mese usoare din meniu. De asemenea, fiecare camera este dotata cu Wi-Fi gratuit si facilitati pentru prepararea de ceai sau cafea.