Hotel 4 stele Bucuresti

Cand oamenii calatoresc fie pentru afaceri, fie pentru placere, de obicei vor ajunge sa stea intr-un hotel. In Statele Unite, hotelurile au diverse evaluari, dintre care unul este sistemul de clasificare a stelelor de 5 stele . Acest sistem isi propune sa evalueze hotelurile in functie de calitatea si cantitatea de facilitati pe care le ofera clientilor sai. Probabil ati auzit despre celebre hoteluri de 4 si 5 stele in care oamenii faimosi merg sa stea. Oamenii merg, de asemenea, la aceste hoteluri scumpe, dar luxoase, pentru ocazii speciale si doar pentru a stropi uneori si a se petrece bine. 

Istorie 

De exemplu, in Statele Unite, sistemul de rating de 5 stele a fost initiat de cel mai putin probabil dintre companii – o companie de petrol si gaze! Vedeti, Mobil, aceeasi companie de benzinarii pe care probabil ati vazut-o in timp ce conduceti, a inceput sa faca ghiduri de calatorie si a inceput sa foloseasca sistemul de 5 stele pentru a evalua diferite hoteluri. In cele din urma, altii au inceput sa imite gigantul de gaz si petrol, iar noul sistem s-a raspandit rapid. 

Dar stiai, insa, ca acest sistem de rating de 5 stele nu este reglementat de nicio persoana sau organizatie? Asta e corect. In Statele Unite, sistemul de rating al hotelului de 5 stele se bazeaza pe opinia populara. Cu toate acestea, in alte tari, cum ar fi Spania si Italia, evaluarile sunt controlate de guvern cu legi specifice in vigoare care definesc fiecare clasificare de stele. Asadar, in Statele Unite, evaluarile la hotel sunt asemanatoare cu cele ale filmelor. Este un contract colectiv in ceea ce priveste calitatea hotelului. 

Despre tipurile de hoteluri 

Diferiti ghizi de calatorie si specialisti in turism vor acorda evaluari hotelurilor folosind diferite metode, inclusiv inspectii neanuntate si anuntate. Inspectorii vor cere adesea sa se uite in jurul spatiului si, pe baza anumitor criterii, sa se determine evaluarea hotelului. Mai recent, insa, companiile au devenit dependente de recenziile clientilor pentru a dezvolta evaluarile. 

Exista anumite lucruri pe care calatorii le pot astepta de la fiecare rating de stea. Pentru un hotel cu o clasificare de 1 stea, calatorii se pot astepta la o camera de dimensiuni mici pana la medii, care va avea in ea un telefon si un televizor. Acestea sunt hoteluri in general obisnuite care ofera calatorilor un loc unde sa stea si nu prea mult. Serviciul in camera nu este de obicei inclus. Acestea, de obicei, nu au un restaurant, iar calatorii vor trebui sa mearga sa gaseasca ceva de mancare. 

Insa, in ceea ce priveste un hotel de 4 stele, cum ar fi hotelul Siqua, un hotel de 4 stele din Bucuresti, ei bine, aici lucrurile stau cu totul diferit, intrucat camerele sunt recent renovate cu materiale de inalta calitate, in fiecare camera aveti ocazia sa gasiti televizor, telefon (pentru a comanda mancare, sau pentru alte sesizari), accesorii pentru baie si nu in ultimul rand curatenie realizata constant, iar mirosul este absolut imbatabil.