Hot Rods –un produs de senzatie al KFC acum si in Romania

Hot Rods, produsul KFC care a facut senzatie printre  iubitorii gustului de pui crocant si fraged din Asia, S.U.A si Anglia, este  disponibil de luni, 2 mai, in restaurantele KFC din intreaga tara.

Hot Rods este noul produs pe care KFC il  aduce in Romania pentru amatorii gustului de pui crocant si fraged cu care si-a  obisnuit clientii de-a lungul timpului. Produsul, disponibil in serie limitata,  poate fi gasit in fiecare restaurant incepand de luni, 2 mai.

Doua frigarui din piept de pui, marinate  cu un sos iute de mirodenii sunt delicatesa pe care KFC o ofera clientilor sai  sub denumirea de Hot Rods. Pentru o experienta culinara desavarsita, gustul  iute al frigaruilor este completat de un delicios sos racoritor din ierburi  aromate.

Pentru a satisface toate preferintele,  KFC le ofera clientilor sai libertatea de a alege singuri modul in care vor sa  consume Hot Rods: fie ca meniu de baza, fie ca Hot Rods Bucket sau, pur si  simplu, pot adauga o frigaruie la orice meniu.

Intr-o lume dinamica, aflata in continua  schimbare, Hot Rods aduce pe langa gustul inconfundabil al puiului crocant si o  senzatie unica de iute si racoritor, combinatie gata sa dea pe spate pe  oricine.

Hot Rods a fost lansat prima data in  Asia, S.U.A si Anglia unde a inregistrat un record al vanzarilor in numai  cateva luni. Mai mult, in Asia, produsul a fost readus in meniu datorita  numarului mare de cereri ale clientilor KFC.

Despre KFC Romania
Lantul de restaurante KFC este operat in  sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US  Food Network. In prezent, in Romania sunt deschise 40 de restaurante KFC dintre  care 17 numai in Bucuresti, restul fiind in orase precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti şi  Braşov.