Hot Booster – o noua experienta delicioasa in restaurantele KFC

Booster, produsul KFC care a facut senzatie printre iubitorii gustului de pui crocant si fraged, este disponibil din 28 februarie si in varianta picanta: Hot Booster

In topul preferintelor. KFC Romania aduce in meniu o noua reteta, Hot Booster, varianta picanta a celebrului Booster, primul sandwich cu pulpa de pui de la KFC. In numai cateva luni de la lansare (septembrie 2011), acesta a intrat in topul preferintelor clientilor: peste 550.000 de sandwich-uri vandute in toate restaurantele KFC pana la sfarsitul lunii ianuarie.

Incepand cu 28 februarie, Hot Booster va fi disponibil in restaurantele KFC cu un pret de numai 3,9 lei.

Gust inconfundabil. Hot Booster ofera clientilor KFC o noua experienta culinara – pulpa de pui frageda si picanta, preparata proaspat in fiecare zi dupa reteta secreta a Colonelului Sanders. Intr-o lume dinamica, aflata in continua schimbare, Hot Booster promite o aventura a celor mai indraznete gusturi.

 

Experienta culinara completa. Pentru clientii care vor o experienta culinara completa, KFC Romania a pregatit meniul Dublu Hot Booster, de doua ori mai provocator pentru simturi: doua bucati picante de pulpa de pui, doua felii de branza Chester, ketchup, mustar si castraveti murati, la care se adauga o portie medie de cartofi prajiti si o bautura racoritoare.

Despre KFC Romania

Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network. In prezent, in Romania sunt deschise 42 de restaurante KFC dintre care 18 numai in Bucuresti, restul fiind in orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov.