Holiday Review si-a desemnat castigatorii!

21 Septembrie 2010

 www.HolidayReview.ro a anuntat vineri, 17 septembrie, castigatorii concursului ,,Scrie un review si noi te premiem”.

Fericitii castigatori sunt familia Manea din Constanta si familia Dumitriu din Craiova. Acestia vor pleca pe data de 24 septembrie 2010 intr-o excursie de sapte zile, in Peninsula Halkidiki, Grecia. Excursia a fost oferita de agentia de turism Christian Tour.

Turistii nostri vor fi cazati la hotelul Tropical, de trei stele, in sistem demipensiune.

Familia Dumitriu ne-a scris un review despre Gara Regala Sinaia, in timp ce familia Manea ne-a scris despre Moscheea Mahmud al II-lea din Constanta. Cei doi castigatori au fost alesi prin tragere la sorti.

Concursul ,,Scrie un review si noi te premiem” a inceput in luna august si, potrivit regulamentului, fiecare turist a fost invitat sa scrie review-uri pozitive despre locurile, atractiile, hotelurile si tot ce i-a impresionat in vacantele pe care le-au petrecut atat in tara cat si in strainatate.

 Si tu poti fi castigator!

www.HolidayReview.ro va pregati surprize si in perioada urmatoare. De aceea, va asteptam sa ne scrieti in continuare review-uri frumoase si interesante despre locurile pe care le-ati vizitat pana acum.

Pana atunci, le uram vacanta placuta celor doua familii castigatoare, premiate de www.HolidayReview.ro si asteptam cu interes review-urile dumneavoastra.

 Echipa www.HolidayReview.ro