Hiperdia inaugurează cea mai modernă clinică de diagnostic imagistic şi laborator din Timişoara

– Clinica este situata pe bulevardul Republicii nr. 21

Hiperdia, unul dintre primii jucători pe piaţa serviciilor medicale private din România, cu o reţea de 16 clinici în opt oraşe, inaugurează astazi 21 ianuarie centrul de diagnostic imagistic, analize de laborator şi consultaţii din Timişoara, relocat într-un sediu ultramodern pe Bulevardul Republicii 21. La aproape 10 ani de prezenţă în Timişoara (Hiperdia funcţionând din 2001 în incinta Spitalului Municipal) noua clinică dispune de tehnologie medicală şi informatică de ultimă generaţie, de cabinete utilate la nivel european, de un personal de înaltă calificare şi de o ambianţă deosebită.

Pacienţii Hiperdia Timişoara vor beneficia odată cu acest eveniment de cea mai complexă gamă de servicii prespitaliceşti din judeţ.

Investigaţii complexe de diagnostic imagistic de o vastă aplicabilitate:

Rezonanţă Magnetică (IRM) – (Pentru Rezonanţa magnetică, Hiperdia vine până la 31 martie a.c. cu discounturi de 20% la toate serviciile de acest tip!)

Tomografie Computerizată (CT)

Osteodensitometrie DXA,

Radiologie – Rx digitală,

Mamografie digitală,

Ecografie

Hiperdia dispune de un laborator complex, dotat cu analizoare computerizate care, poate rezolva rapid cererile de analize medicale.

Biochimie

Hematologie

Imunologie

Microbiologie

Parazitologie

În cadrul centrului este disponibilă o largă gamă de consultaţii, deservite de echipe medicale de prestigiu în:

Cardiologie,

Endocrinologie,

Ginecologie,

Medicină internă,

Medicină de familie,

Neurologie,

Neurochirurgie,

Oncologie,

Ortopedie ÅŸi reumatologie

Din dorinţa de a fi cât mai apropiaţi de pacienţi şi de a răspunde celor mai diverse solicitări ale acestora, pentru intervenţii şi tratamente care nu necesită un timp îndelungat de spitalizare,  Hiperdia pune la dispoziţia pacienţilor inclusiv o secţie cu paturi pentru internarea de zi.

Fiind gândit să ofere un complex de servicii paraclinice şi clinice într-o singură locaţie, Centrul medical Hiperdia se află atât la îndemâna pacienţilor asiguraţi, în cadrul contractului cu Casele de Asigurări de Sănătate, cât şi celor în regim privat.

Hiperdia, prin această investiţie importantă în sănătatea timişoreană, prin profesionalismul recunoscut al medicilor, standardul ridicat al serviciilor şi dotările de ultimă oră este pregătită de azi să facă faţă oricăror provocări şi necesităţi medicale atît ale pacienţilor cât şi ale medicilor colaboratori, obligându-se să-şi respecte misiunea de zi cu zi şi sloganul “Pentru un diagnostic de încredere”.

Centrul Medical Hiperdia TimiÅŸoara

B.dul Republicii 21

Tel/fax: 0256.295.186, 0256.295.187, 0256.295.188

E-mail: timisoara@hiperdia.ro

www.hiperdia.ro