HIFU, tehnologia revolutionara ce inlocuieste lifting-ul facial chirurgical

Beauty One prezinta ultima inovatie in domeniul estetico-medical care revolutioneaza tehnicile de lifting facial. FaceLift PRO este un echipament avansat ce functioneaza pe baza unei tehnologii premium – HIFU – care ofera rezultate vizibile imediate in rejuvenarea tenului matur.

Principiul terapiei HIFU se bazeaza pe ultrasunete focusate de inalta frecventa care actioneaza in straturile profunde ale pielii prin stimularea productiei de colagen si elastina. Astfel rejuvenarea incepe imediat dupa sedinta de terapie si continua chiar si in saptamanile de dupa tratament.

Uita de interventiile chirurgicale dureroase! Incearca terapia HIFU si reda tineretea tenului tau cu doar o sedinta de tratament!

Medicina estetica dispune de un arsenal vast de tehnologii in lupta cu imbatranirea tenului, insa HIFU este unica procedura ce garanteaza rezultate incredibile in tratarea problemelor ca redefinirea formei ovalului fetei, barbia dubla sau ridicarea sprancenelor. In plus, este o procedura non-invaziva care nu afecteaza in niciun fel organismul, iar efectele sunt de durata.

Beneficiile tratamentului cu tehnologia HIFU:

  • Rezultate vizibile imediat dupa procedura;
  • Tonifiere si fermitate a pielii, stimulare de colagen;
  • Tratamentul nu este dureros si nu necesita reabilitare;
  • Ultrasunetele sunt inofensive pentru pentru organism;
  • Indicat pentru toate tipurile de piele, in orice anotimp.
  • Rezultate dovedite clinic si tehnologie aprobata FDA;

Tratamentele de lifting instant realizate cu echipamentul revolutionar FaceLift PRO pot fi efectuate in centrul Chic Salon Izvor. Pentru informatii suplimentare, puteti suna la: 0732 443 232.