Hidroizolatii pentru acoperis

Infiltratiile de apa in casa va pot da mari batai de cap! In cazul in care va confruntati cu astfel de probleme, este indicat sa gasiti in cel mai scurt timp cauza problemei, pentru a evita aparitia mucegaiului, a igrasiei si, chiar, a destabilizarii locuintei. In general, stoparea infiltratiilor de apa se face prin procesul de hidroizolatie acoperisuri sau fundatii. In cazul in care problemele se agraveaza, se vor hidroizola si alte zone ale casei. Fie ca vorbim despre case sau blocuri, procesul de hidroizolatie acoperisuri necesita respectarea unor norme, astfel incat sa puteti avea garantia unei lucrari bine executate. Tocmai de aceea, ideal este sa apelati la o firma specializata in hidroizolatie acoperisuri. O echipa de profesionisti va stii intotdeauna de ce are nevoie casa ta! Mai mult decat atat, hidroizolatia este un proces esential in construirea unei case, executarea superficiala a acesteia ducand la punerea in pericol a sanatatii locatarilor si a sigurantei locuintei. Va intrebati care este timpul potrivit pentru astfel de reparatii? Ei bine, majoritatea lucrarilor pentru casa incep primvara, insa timpul potrivit este, mereu, atunci cand este nevoie!

Procesul de executare al hidroizolatiei pentru acoperis

Procesul de hidroizolatie acoperis ia startul cu o constatare la fata locului, firma urmand sa faca proprietarilor o oferta personalizata nevoilor fiecarei case. Totodata, o constatare, ii va putea face pe experti sa ia o decizie referitoare la tipul si cantitatea materialelor necesare. Firmele specializate in astfel de lucrari vor alege cu grija fiecare produs, fiind constienti de complexitatea si importanta lucrarii! Este important de mentionat si faptul ca rezistenta in timp a unei astfel de lucrari difera in functie de materialele folosite si de profesionalismul cu care este executata lucrarea. In alegerea materialelor, este recomandata existenta unei bune colaborari intre producator, echipa de muncitori si arhitect. O atentie sporita o necesita si data de expirare a materialelor deoarece produsele expirate pot afecta durata de viata a hidroizolatiilor. Odata cumparate materialele, suntem gata sa incepem! Materialele folosite in procesul de hidroizolatie acoperis difera in functie de tipul de acoperis folosit. Primul pas este pregatirea si curatarea suprafetei de lucru. Aceasta etapa este urmata de inlocuirea scurgerilor de camp si de verificarea coloanelor pluviale. Abia acum incepe hidroizolatia propriu-zisa! O hidroizolatie acoperis se va faceprin introducerea unei membrane bituminoase care, in functie de tehnicile folosite, va fi in sistem “mono-“ sau “multi-“ strat. Aceasta actioneaza asemenea unui scut de protectie. Apoi, se vor pune in functiune cateva aerisitoare de acoperis, menite sa elimine condensul. De asemenea, se vor crea straturi de uzura si drenaj. In ultima faza, suprafetele in care se formeaza unghi de 90 de grade vor fi prevazute cu placi de ranforsare.

Cat costa o hidroizolatie de acoperis?

In astfel de situatii, preturile difera in functie de complexitatea lucrarilor. O astfel de lucrare poate fi destul de costisitoare, in ciuda faptului ca pretul materialelor folosite este destul de accesibil. Totusi, recomandarea noastra este sa nu faceti rabat de la calitate, avand in vedere faptul ca este o lucrare esentiala in vederea unei bune convietuiri in propria casa. Daca sunteti in cautarea unei firme specializate in hidroizolatie acoperis, Hidroizolatii Conduraru iti sta la dispozitie! Alaturi de noi vei beneficia de garantia lucrarii bine facute!