Hemi-Sync Outreach Excursion Workshop, 17-18 iulie, Brasov

Workshopul Excursiei spre realităti cosmice interioare, este un program initiat de Institutul Monroe, SUA, dedicat explorării constiintei umane. De mai bine de 30 de ani, programele Institutul Monroe au schimbat viata a mii de persoane, ajutându-le să experimenteze tărâmuri extraordinare ale constiintei, inclusiv să atingă asa numita „experientă de vârf” , stare atât de venerată de meditatorii cu experientă.

Programul rezidential Excursion Workshop este un workshop experiential intensiv de două zile conceput pentru a vă oferi o explorare personală a dimensiunilor profunde ale constiintei umane, o experientă directă a diferitelor stări de constiintă extinsă si instrumentele de lucru pentru accesarea rapidă a acestora în viata de zi cu zi.

Hemi-Sync® – prescurtarea folosită pentru Hemispheric Synchronization, sincronizarea emisferelor cerebrale – este o tehnologie de ghidare audio atestată clinic care are la bază peste 50 de ani de cercetări stiintifice.
Tehnologia Hemi-Sync® a fost dezvoltată si brevetată de Robert Monroe, cunoscut pe plan international pentru cercetările sale privind stările de constiintă extinsă si a efectelor profunde pe care le produc tiparele de sunete pentru facilitarea atingerii acestori stări specifice.

Hemi-Sync este un instrument care, într-adevăr, produce o deschide spre o multitudine de experiente si dimensiuni noi, prin care se ajunge la realizarea unei imagini de ansamblu mult mai vaste si cuprinzătoare, despre tine si despre viată, în general.

Vino si extinde-ti propriile limite în workshopul nostru Excursion, o excursie în lumile interioare profunde, nelimitate, care va avea loc întru-un peisaj pitoresc lângă Brasov, în Plaiul Foii.

De-a lungul workshopului Hemi-Sync vei participa la 10 exercitii distincte destinate să te introducă în stări de constiintă extinsă din ce în ce mai profunde, prin care vei putea realiza: meditatii profunde, experimentarea stărilor profunde de constiintă extinsă, perceptia directă a sistemelor de energie mai înalte, acces la întelepciunea inconstientului, cresterea intuitiei, eliminarea temerilor inconstiente si revendicarea fortelor personale care au fost blocate de aceste temeri, vindecarea emotională, cresterea puterii personale, insighturi privind problemele importante din viata personală, o întelegere mai profundă a energiei personale, dezvoltarea unui sens al Sinelui Superior, cresterea creativitătii, reducea stresului si a problemelor de somn.

Pe parcursul celor 2 zile, prin exercitii atent structurate, vei învăta cum să atingi, să mentii si să controlezi diferitele stări de constiintă extinsă. Ascultătorul, cu fiecare exercitiu Hemi-Sync®, înaintează prin etape controlate cu mare atentie de la starea de relaxare adâncă la acele praguri de constiintă care sunt asociate cu cele mai profunde stări de meditatie.

Facilitator: Andrea Berger – Facilitator acreditat TMI Outreach, SUA

Pentru înscrieri:
Psih. Ritta Nicoară, e-mail: rittanicoara@ yahoo.com, tel: 0744 – 11.84.76
Facilitatorul programului, Andrea Berger, e-mail: aberger@cinci. rr.com, tel. 001 513 515 4046

Pret promotional pentru România: 160 Euro, care include totul: taxa de curs, cazarea pe 2 nopti, mesele servite.