Helinick.ro –Acceseaza sisteme de semnalizare incendiu de ultima generatie

Sistemele de semnalizare incendiu sunt o necesitate pentru orice locuinta si cladire, fiind cel mai bun mod de a preveni orice incendiu, inainte ca acesta sa provoace pagube materiale si chiar pierderi de vieti omenesti.

Aceste sisteme de semnalizare incendiu au incorporate mai multe dispozitive care detecteaza in doar cateva secunde fumul, focul sau monoxidul de carbon, precum si alte urgente care pot pune in pericol vietile celor care se afla in cladire.

Prin intermediul unor detectoare de fum si caldura, acestea declanseaza alarma, in timp eficient, astfel incat autoritatile sa intervina, iar oamenii sa fie evacuati.

Helinick.ro vinde sisteme performante semnalizare incendiu, care folosesc cele mai noi tehnologii, astfel incat orice fel de incendiu sa poata fi prevenit intr-un timp util.

Aparatele de detectare a fumului cu care sistemele de semnalizare incendiu prevazute sunt de mai multe feluri si, fiecare dintre ele, au scopul lor bine definit.

Acestea se impart in trei categorii: detectoare de fum, detectoare de temperatura si detectoare multicriteriale, adica acele detectoare care detecteaza fumul si temperaturile ridicate.

Fiecare dintre acestea folosesc tehnologii de ultima generatie, fiecare sistem fiind mai eficient in anumite cladiri. Iata care sunt aceste tehnologii:

  • Detectia rapida prin aspiratie cu laser este cea mai avansata tehnologie de pe piata; aceasta functioneaza prin prelevarea de aer printr-o serie de tevi. Sistemul poate fi programat pentru detectarea incendiilor in mod diferit in functie de nivelurile concentratiei de fum.
  • Detectia liniara de temperatura monitorizeaza orice crestere a temperaturii.
  • Detectia liniara de fum cu IR si UV. E folosita in spatii precum tunelurile de la metrou, halele industriale sau rafinariile de petrol.
  • Detectia automata pentru sistemele rack 19 folosete un sistem unic de detectie prin aspiratie, care foloseste o tehnologie informatica performanta.

Fiecare cladire are nevoie de un anumit sistem de semnalizare a incendiilor. In ziua de azi, acestea sunt mai mult decat necesare, instalarea lor fiind prevazuta de lege.

Alegeti cele mai bune sisteme, informandu-va corespunzator cu privire la tehnologiile existente pe piata.

Helinick are o echipa de specialisti care iti poate oferi cele mai bune sfaturi cu privire la sistemul de care ai nevoie si care se dovedeste a fi cel mai eficient pentru cladirea in care urmeaza sa fie insalat.

In plus, beneficiezi de asistenta in instalarea acestuia, precum si de consultanta in cazul in care apar eventuale probleme dupa instalarea lui.

Helinick este un integrator de sisteme de siguranta si securitate care vinde cele mai bune echipamente de pe piata. In functiile de nevoile fiecarui client, serviciile sunt personalizate, iar tehnologia folosita de echipa de specialisti a companiei este de ultima ora.

Pentru mai multe detalii despre serviciile oferite, acceseaza http://www.helinick.ro/ sau contacteaza reprezentatii companiei la numarul de telefon:

0745 394 665

De asemenea, poti trimite si un mail la adresa office@helinick.ro

Pe langa sistemele de semnalizare incendiu, Helinick vinde si sisteme de securitate, sisteme de comunicatii, toate la preturi excelente in raport cu calitatea oferita.

In plus, beneficiezi de service si mentenanta, atat in instalarea unui anumit device, cat si in rezolvarea eventualelor probleme care ar putea sa apara.