HART HR Strategic Conference

HART HR Strategic Conference

Pe data de 20 noiembrie 2009 a avut loc la Hotel Crowne Plaza Bucuresti, prima Conferinta HR Strategic – despre Practici de Talent Management si Instrumente de dezvioltare a Leadership-ului – organizata de HART Consulting, eveniment care a marcat totodata trei ani de existenta profesionala a echipei HART.

Evenimentul a reunit peste 150 de companii din industrii variate, profesionisti din resurse umane si manageri de top implicati in proiectarea si implementarea strategiilor de management al talentelor.

Sectiunea a doua a conferintei dedicata Instrumentelor de dezvoltare a Leadership-ului, si mai ales subiectul legat de leadership-ul toxic, a suscitat un mare interes pentru majoritatea audientei. Tot in aceasta sectiune s-a prezentat un prim studiu inceput de HART Consulting pe tema factorilor de risc comportamentali la nivel de leadership. HART Consulting isi propune sa continue seria de evenimente HR Strategic cu o conferinta pe aceasta tema.

Tuturor celor interesati, HART Consulting le sta cu placere la dispozitie pentru mai multe detalii legate de solutiile de diagnoza individuala si de echipa, programe de talent management si leadership development, precum si pentru informatii suplimentare despre studiul trasaturilor accentuate de personalitate la liderul roman, realizat cu Hogan Assessment.

Persoana de contact:
Alexandra Urseanu
alexandra.urseanu@hart.ro;
tel: 021.310.54.57/59.