HART HR Consulting lanseaza o noua linie de business : divizia de coaching

HART HR Consulting, parte a grupului de consultanta in resurse umane si management Assessment Systems International, cu prezenta in 10 tari din CEE, isi continua propunerea de a oferi pietei din Romania solutii complexe si profesioniste de evaluare si dezvoltare manageriala. Astfel, decizia de a pune bazele unei noi divizii de coaching vine ca una fireasca. Avand in vedere colaborarea buna din ultimii ani dintre HART Consulting si coach-ul Rodica Obancea, am decis sa dezvoltam impreuna o divizie profesionista si performanta ce va oferi clientilor nostri servicii de coaching individual si de echipa, precum si formare de competente de coaching pentru manageri si specialisti.

« Scopul procesului de coaching este dezvoltarea liderilor care pot contribui la performanta organizatiilor din care fac parte. Este cea mai eficienta metoda de dezvoltare a capacitatii de conducere a managerilor. In mediul de afaceri actual, companiile au nevoie de oameni care sa poata sa provoace tiparele ineficiente, care sa dezvolte oameni si sa utilizeze eficient resursele, folosindu-si puterea de a influenta si inspira, de a colabora si organiza, si, mai presus de toate, de a conduce. Coachingul este o metoda eficienta pentru atingerea performantei si a excelentei in viata personala si cea profesionala. De asemenea, este una dintre cele mai eficace tehnici de optimizare a afacerilor, mai ales din perspectiva raportului costuri – rezultate.” Rodica Obancea, Coaching Partner, HART Human Resources Consulting.

« Prin aceasta asociere ne dorim sa contribuim la succesul clientilor nostri, oferindu-le cele mai bune solutii de dezvoltare. Filosofia procesului de dezvoltare manageriala propus de HART HR Consulting are la baza evaluarea factorilor personali pentru constientizarea potentialului de dezvoltare personala si profesionala, urmat de interventii tip coaching pentru stabilirea obiectivelor de dezvoltare si transformare personala in vederea atingerii obiectivelor dorite. Punctul central al dezvoltarii liderilor performanti are la baza constiinta de sine si aceasta este cheia transformarii din perspectiva noastra. Programele noastre de dezvoltare manageriala urmeaza linia propusa de HOGAN Assessment Systems prin programul HOGAN LEAD. » Madalina Balan, Managing Director, HART Human Resources Consulting

HART IN CIFRE

  • Peste 3500 persoane evaluate
  • Peste 5000 rapoarte HOGAN
  • Peste 450 persoane participante in centrele de evaluare si dezvoltare
  • Peste 300 persoane asistate in programe de consiliere in cariera si tranzitie in cariera
  • Peste 350 manageri implicati in programe de dezvoltare cu instrumente tip 360° feedback
  • Peste 1000 persoane participante la cursurile HART « Seminarii HR »

CONTACT
HART Human Resource Consulting
Address: # 33 Henri Coanda St., District 1, Bucharest
Phone: + 40 21 310.54.57/ 59
Fax: +40 21 310.74.76
E-mail: consulting@hart.ro
www.hart.ro
www.consiliereincariera.ro