Hands On Education va avea o noua prezenta speciala la Kidex – 10% discount pentru copii, parinti si educatori si 5% donatie catre Fundatia Joyo

Bucuresti -  25 martie 2010 – Hands On Education – Primul Centru Educational online pentru Invatare Activa – este din nou alaturi de copii: la fiecare produs vandut in cadrul Kidex, cumparatorii primesc 10% reducere, iar 5% din valoarea produselor sunt directionati catre copiii din Centrul de Zi „Casa Florian”.

Copiii, parintii si educatorii sunt asteptati din nou la standul Hands On Education din cadrul Kidex (25-28 martie 2010), pentru a descoperi jocuri si jucarii dedicate invatarii active. „Alegand jucariile educationale oferite de Hands On Education, vizitatorii vor beneficia de reducere si alte surprize placute, si vor oferi, in acelasi timp, o sansa in plus copiilor din Centrul de Zi “Casa Florian” pentru o educatie mai buna.”, a declarat Dl. Dan Rizea, reprezentantul companiei Hands On Education.

Colaborarea dintre Hands On Education si Fundatia Joyo a fost initiata in luna februarie a acestui an prin lansarea “Hands On 4 Joyo – Astazi este ziua mea!” – proiect constand in petreceri dedicate zilelor de nastere ale copiilor din Centrul de Zi “Casa Florian”. „Vrem sa fim in permanenta alaturi de acesti copii minunati! Stim ca merita toata atentia si efortul nostru!”, a mai declarat reprezentantul Hands On Education.

HandsOnEducation.ro este Primul Centru Educational pentru Invatare Activa (Play & Learn) – spatiu virtual pentru copii cu varsta pana in 12 ani, parinti si educatori. HandsOnEducation.ro ofera sfaturi si resurse pentru descoperirea si dezvoltarea competentelor si aptitudinilor specifice fiecarui copil, pentru ca acesta sa se bucure de o evolutie armonioasa menita a-l transforma intr-un adult independent, increzator in fortele proprii, dezinvolt, curajos si echilibrat. De asemenea, pe platforma HandsOnEducation.ro, parintii pot descoperi o selectie de produse cu ajutorul carora copiii au posibilitatea sa experimenteze activitati specifice inteligentelor multiple ce definesc competentele si aptitudinile lor (Gardner, 1983, “Teoria inteligentelor multiple”).

Filosofia Hands On Education: Fiecare copil este unic – De aceea, este foarte important ca fiecare copil sa fie incurajat sa-si descopere si sa-si dezvolte propria individualitate. Invatarea prin joc (Play & Learn) este de neinlocuit in dezvoltarea copiilor – Copiii invata cel mai bine atunci cand li se ofera sansa sa exploreze activitati care le stimuleaza curiozitatea si dorinta de a invata, intr-un mediu specific varstei lor. Parintii si celelalte persoane apropiate joaca un rol important in educatia copiilor. La varste fragede, copiii invata si se distreaza cel mai bine in compania acestora.

FUNDATIA JOYO (www.joyo-foundation.ro) – Sprijin Socio-Educativ pentru Copii, Tineri si Familii in Dificultate – este o organizatie nonguvernamentala infiintata in anul 2002, acreditata ca furnizor de servicii sociale care desfasoara proiecte socio-educative pentru copii, tineri si familii in dificultate, in vederea prevenirii abandonului familial si scolar, al reintegrarii scolare si al integrarii/reintegrarii profesionale.

Contact:

HANDS ON EDUCATION
Laura Iosif
0755.190.493
office@handsoneducation.ro
www.HandsOnEducation.ro