Hands On Education te ajuta sa descoperi abilitatile copilului tau la Kids Fun Expo

Bucuresti -  9 iunie 2010 – Hands On Education – Primul Centru Educational online pentru Invatare Activa – este prezent la Kids Fun Expo (Mall AFI Palace Cotroceni), in perioada 5 – 26 iunie 2010, intre orele 10:00 – 22:00. Copii, parinti, bunici si educatori sunt asteptati deopotriva sa descopere jocuri si jucarii dedicate invatarii active, precum si activitati cu ajutorul carora sunt explorate inteligentele multiple.

„Parintii trebuie sa stie ca fiecare copil poseda un set de abilitati, talente, deprinderi mentale, pe care Gardner le denumeste inteligente. Este foarte important ca parintele sa-si incurajeze copilul sa-si formeze propria individualitate, definita de combinatia unica a inteligentelor multiple.”, a declarat Dl. Dan Rizea, reprezentantul companiei Hands On Education.

Printre activitatile care se vor desfasura in cadrul Kids Fun Expo se numara: Atelierele de Teatru organizate impreuna cu Petrecerea din Cutie, Marcellino si Actrita Gabriela Ionita; concursuri de desen; karaoke;  concurs de modelaj figurine; concurs de modelaj de baloane; concurs de construit.

HandsOnEducation.ro este Primul Centru Educational pentru Invatare Activa (Play & Learn) – spatiu virtual pentru copii cu varsta pana in 12 ani, parinti si educatori. HandsOnEducation.ro ofera sfaturi si resurse pentru descoperirea si dezvoltarea competentelor si aptitudinilor specifice fiecarui copil, pentru ca acesta sa se bucure de o evolutie armonioasa menita a-l transforma intr-un adult independent, increzator in fortele proprii, dezinvolt, curajos si echilibrat. De asemenea, pe platforma HandsOnEducation.ro, parintii pot descoperi o selectie de produse cu ajutorul carora copiii au posibilitatea sa experimenteze activitati specifice inteligentelor multiple ce definesc competentele si aptitudinile lor (Gardner, 1983, “Teoria inteligentelor multiple”).

Filosofia Hands On Education: Fiecare copil este unic – De aceea, este foarte important ca fiecare copil sa fie incurajat sa-si descopere si sa-si dezvolte propria individualitate. Invatarea prin joc (Play & Learn) este de neinlocuit in dezvoltarea copiilor – Copiii invata cel mai bine atunci cand li se ofera sansa sa exploreze activitati care le stimuleaza curiozitatea si dorinta de a invata, intr-un mediu specific varstei lor. Parintii si celelalte persoane apropiate joaca un rol important in educatia copiilor. La varste fragede, copiii invata si se distreaza cel mai bine in compania acestora.

Despre Partenerii Hands On Education

Hands On Education a facut o selectie atenta a partenerilor sai, jucatori importanti pe piata internationala a produselor “hands-on” pentru copii. Din portofoliul actual fac parte: HABA, Eitech, Calafant, Janod, Walachia, Kalimage, The Puppet Company, Kiditec, si altii.

Contact:
HANDS ON EDUCATION
Laura Iosif
0755.190.493
office@handsoneducation.ro
www.HandsOnEducation.ro

Detaliile prezentei Hands On Education in cadrul Kids Fun Expo: AFI Palace Cotroceni, etaj 1, deasupra Hypermarket Real, in perioada 5 – 26 iunie 2010, intre orele 10:00 – 22:00.