Handmade. Originalitate & Stil. Vino la curs!

Esti un impatimit al lucrurilor handmade si vrei sa devii un artizan?  Workshopul Smart Bijou, organizat de compania Edora iti ofera aceasta sansa printr-un curs dedicat fabricarii bijuteriilor handmade.

Pe parcursul a doua weekenduri se vor preda principalele tehnici de confectionare a bijuteriilor handmade – Wire Wrapping, Weaving si Fimo Modelling Polymer Clay, dar si metode de alegere a celor mai bune materiale, ponturi si trucuri de lucru eficient. Mai mult decat atat, munca voastra nu va fi in zadar: veti putea lua acasa toate bijuteriile pe care le veti confectiona, precum si materialele pentru completarea seturilor. Daca iti doresti sa faci din acest hobby un business, trebuie sa stii ca cei care traiesc numai din asa ceva ajung sa castige cateva zeci de mii de lei pe luna, lucru pe care il vei putea realiza si tu daca iti vei dedica timpul si pasiunea creand diverse lucruri. Mai exista si categoria celor care fac asta dupa job ca sa castige cateva mii de lei in plus. Publicul tinta al acestor obiecte sunt in general „femeile pana in 40 de ani, educate, satule de malluri si care cauta mai mult decat un brand, ambitioase sa poarte altceva decat restul femeilor.”

Ideea de handmade trebuie incurajata si sustinuta deoarece promoveaza o atitudine libera si idei care nu isi gasesc locul in tiparul lucrurilor prestabilite. Un obiect handmade are un plus de valoare, acesta fiind dat de timpul dedicat confectionarii lui, impletit cu pasiune, creativitate si, de ce nu, dragoste. Mai mult, dupa fiecare obiect realizat prin propriile eforturi, ai un sentiment de implinire. Unul din avantajele acestor produse este calitatea, comparativ cu cele din magazin, tocmai pentru ca sunt lucrate manual. Alte doua avantaje ar fi unicitatea si originalitatea lor.

Sa nu uitam ca majoritatea femeilor prefera sa achizitioneze ceva unic, iesit din comun, pentru a se remarca intr-un mod cat mai original!

Acest curs iti va da sansa sa te exprimi si sa imparti din experienta si celorlalti.  Totodata vei acumula la randul tau multe informatii care te vor ajuta sa iti dezvolti imaginatia. Ca o mica recompensa veti primi o diploma de participare la workshop, iar ca ambianta sa fie cat mai placuta veti avea parte de o pauza de cafea sau ceai si o masa de pranz din partea casei.

Informatii Suplimentare

Urmatorul atelier incepe la data de 12 martie. Pentru detalii si inscrieri, accesati pagina www.smart-bijou.com sau sunati la 0723 737 752 sau 0749 394968.