Halloween Party la BodyExprim cu Zumba, Kangoo Jumps, Step Dance, Spinning, Tae Bo, Pilates si Fitness

BodyExprim Wellness Club, Clubul de Fitness al anului 2010, te invita sa sarbatoresti Halloween-ul prin sport. Intrarea este libera, asa ca ia-ti prietenii si veniti costumati la Zumba, Kangoo Jumps, Step Dance, Spinning, Tae Bo, Pilates si Fitness!
Toti “colindatorii” primesc dulciuri si SUPER OFERTE:
• ADULTI
o doar 95 lei/luna la abonamentul ALL INCLUSIVE DAY TIME (beneficiezi de orice activitate in club pana la ora 16.00)
o 20% REDUCERE la orice abonamentu FULL TIME
o 20% REDUCERE MASAJ
o 20% REDUCERE LA PACHETELE DE SLABIT RAPID SI SANATOS LADY 3 SI MAN 3
• COPII
o 8 sedinte/ 1 luna= 95 lei
o 12 sedinte/ 1 luna = 125 lei
o 24 sedinte/ 3 luni = 250 lei
o 36 sedinte/ 3 luni = 315 lei
Petrece Halloween-ul alaturi de echipa BodyExprim!
Despre club
Pentru fiecare categorie de varsta sau nivel de pregatire, iti propunem cele mai noi si atractive activitati. De aceea te invitam sa incerci o clasa unica in Romania, AERIAL YOGA in cadrul careia, cu ajutorul hamacului vei invata sa pierzi contactul cu solul si sa iti cunosti propriul corp. Distractia si voia buna sunt intotdeauna prezente la clasele autorizate de ZUMBA iar aventura isi face aparitia in cadrul lectiilor de Spinning. Antrenori de exceptie te vor invata sa dansezi sau sa iti atingi obiectivele in sala de fitness iar senseii sunt pregatiti sa te introduca in tainele artelor martiale.
Indiferent daca esti romantic, energic, nerabdator, timid sau sociabil, cu siguranta vei gasi o activitate care sa ti se potriveasca si care sa contribuie la sanatatea ta fizica si psihica.
Totodata, copiii si tinerii au posibilitatea sa practice chiar la nivel de performanta si show unele discipline sportive sau dansul.