Hair Spa – Tunsori Barbati

In timp ce exista atat de multe tunsori pentru barbati din care sa aleagea, multi dintre acestia prefera tunsorile scurte si cat mai simple, fara niciun fel de alte complicatii legate de aspectul tunsorii pe care o poarta. Hair spa ofera perspective de tunsori pentru partea masculina, o varianta care nu este deloc complicata, insa necesita o anumite munca in ingrijirea pe care trebuei sa si-o ofere propriei tunsori.

Asadar probabil ca unul dintre motivele pentru care barbatii prefera de cele mai multe ori tunsorile  scurte este comoditatea si lejeritatea pe care o obtin din acest lucru. Totodata aceste tipuri de tunsoi sunt specifice barbatilor pentru ca aceste si avantajeaza pe cea mai mare parte dintre ei, prin deschiderea ce o ofera fetei lor. Nu aceleasi lucruri se pot spune despre tunsori medii si cele mai lungi, care, la drept vorbind, nu vin bine oricui.

Totusi in cultura aceasta a tunsorii scurte, sunt mai multe variante de pe care le pot purta barbatii. Exista varianta aproape chel sau periuta, sunt frezele pana intr-un centimentru si apoi aunt acele de vreo 2-3 centrimetri care permit prin utilizarea gelurilor si cerilor de par crearea mai multor freze care sa se plieze pe momentul zilei sau pe evenimentul care persoana ia parte.

O alta categorie de barbati prefera sa poarte parul de lungime media, care este foarte adaptabila la orice situatie sau eveniment, nu cere o prea multa ingrijire si atentie. Aceasta idee ofera o flexibilitate extraordinara in viata unui barbat premitandu-i sa schimbe stilul ori de cate ori vrea. Dintre celebritatile care prefera acest gen de tunsoare sunt Ben Affleck, Tom Cruise si Brad Pitt. Si acestia este cert ca prefera aceasta tunsoare pentru varietatea pe care o pot obitne. Cararea, de asemenea poate fi folosita cand pe mijloc si cand pe lateral, in functie de preferintele momentului. Nu trebuie sa ignoram tendinta hair spa pentru tunsori de marime medie pe care si femeile o adora, datorita aerului neglijent pe care il inspira.

Varietatea este condimentul necesar in viata si de aceea aceasta lungime a parului reprezinta avantajul perfect pentru a experimenta diferite stiluri de tunsori barbati.

Pe de alta parte unele persoane prefera sa isi pastreze parul lung, ceea ce este clar ca barbatii respectivi sunt dintre cei care considera ca merita sa ofere atentie in intretinerea parului lor. Un dezavantaj pentru acest stil este ca varietatea parului lung nu este prea mare si nu are cum sa avantajeze chiar pe orice si oricum.

Avanatajele acestei tunsori barbati este clar selectiva doar pentru anumite tipuri de trasaturi, forme ale fetei si stiluri de viata. Aceasta pentru ca tunsoarea nu este doar un detaliu de aspect, ci este si un stil de viata. Varianta de par lung mai poate fi si un mod manipulativ de consum a cat mai multe produse necesare pentru intretinerea si ingrijirea parului, indiferent  de stilul persoanei care il poarta.
Un lucru foarte bun pentru  tunsori barbati de lungime mare este varietatea pe care poti sa o aplici in purtarea frezei efective. Pe tot parcursul istoriei aceasta tunsoare este incadrata ca eleganta sau ca neglijenta, in functie de cum este purtata.