Hai si tu! – S-a dat startul concursului Cel mai bun site uCoz

Ucoz a pregatit cosul de Paste pentru utilizatorii sai cei mai talentati din Romania. In perioada 10- 22 aprilie 2012 uCoz organizeaza Concursul – Cel mai bun site uCoz la care sunt invitati sa participe toti utilizatorii care au un site complet (fara pagini in constructie) inscris intr-una din urmatoarele categorii :

  • Blog
  • Site despre jocuri
  • Magazin online
  • Portal web (al unui oras, al unei regiuni, etc.)
  • Funsite (site al unei echipe sau formatii preferate)
  • Site de stiri
  • Site de prezentare a unei firme
  • Alte proiecte interesante

Utilizatorii sunt invitati sa-si inscrie site-urile web prin intermediul forum-ului uCoz. Intr-o prima etapa, site-urile vor fi evaluate de echipa uCoz pe criteriii de continut, design si domeniu. In cea de-a doua etapa, site-urile finaliste vor putea fi votate de catre vizitatori. Un utilizator poate inscrie mai multe site-uri insa, va trebui sa adune voturi pentru fiecare dintre ele daca este admis in etapa a doua.

Premiile includ: Stick USB Voyager de 16GB  si un Pachet uCoz de Baza pe 12 luni pentru locul 3, aparat foto BENQ C1430 si un Pachet uCoz Avansat pe 12 luni pentru locul 2 si sistem audio Logitech 5.1 si Pachet uCoz Dezvoltatori pentru locul 1. Mai multe detalii despre modul de desfasurare  sunt disponibile pe pagina de forum a concursului.

 

uCoz este un creator de pagini web gratuite (blog-uri, forum-uri, site-uri de prezentare, etc.) adresat atat utilizatorilor nefamiliarizati cu limbajele de programare cat si celor avansati punand la dispozitie celor dintai un Constructor foarte usor de folosit si celei de-a doua categorii posibilitatea de a personaliza site-ul dupa bunul plac folosind cunostintele de html/css. Cu peste 6 ani de serviciu constant, 1200000 de website-uri active si proiecte de succes in 13 limbi diferite, uCoz se adapteaza acum pietei romanesti din toate punctele de vedere. Faceti turul sistemului, testati-l si urmariti-ne in continuare, imbunatatirile continua.